KATI TOLMOFFFoto: STANISLAV MOSHKOV
Spordivaria
22. juuni 2015, 16:04

Kati Tolmoff: homne vastane on mulle tuttav

Euroopa Mängudel Bakuus said sulgpallivõistluse avapäeval ilusad võidud nii Kati Tolmoff kui Raul Must.

Tolmoffi homne vastane on Lianne Tan Belgiast. Võit Tani üle kindlustaks ka edasipääsu alagrupist kaheksandikfinaali. "Vastane on mulle tuttav, mängisime kuu aega tagasi Hispaania turniiril, kus suutsin teada võita. Edu saavutamiseks pean homme mängima ründavalt ja oma tempoga," iseloomustas Tolmoff järgmist vastast.

Raul Must sai esimese mängus jagu Dieter Domkest Saksamaalt. "Olen võiduga väga rahul ning tegin väga hea mängu. Esimene geim läks punkt-punktis, kuid lõpus suutsin olla kindlam ning käsi ei hakanud värisema. Teises geimis sain eduseisu ning vastane andis siis juba natuke alla. Kokkuvõttes oli raske mäng ning reservi endal väga palju ei jäänud", hindas Must võidumängu.

Homme kohtub Must alagrupi favoriidi Pablo Abianiga Hispaaniast. Ka meeste üksikmängus pääseb alagrupist kaheksandikfinaali kaks parimat. "Abianiga tuleb kindlasti teistsugune mäng, erinevalt tänasest vastasest meeldib talle palli mängus hoida ning see tähendab pikki pallivahetusi. Oluline on peetud mängust hästi taastuda. Emotsioon on hea ja lähen homme mängima sooviga võita, kuigi vastane on tugev ja teda peetakse siin üheks turniiri favoriidiks," rääkis Must homsele mängule vaadates.

Õhtul teevad oma tiitlivõistluste debüüdi paarismängus Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, kelle vastased on Carolo Bott ja Jennifer Karnott Saksamaalt.