Raul MustFoto: STANISLAV MOSHKOV
Spordivaria
23. juuni 2015, 14:40

VIDEO | Hispaanlasega hullumeelse pallivahetuse pakkunud Raul Must oli matši järel kokkukukkumise äärel (2)

Euroopa mängude sulgpalliturniiril teenis Raul Must (BWF 73) alagrupis esimese kaotuse, kui jäi alla hispaanlasele Pablo Abianile (BWF 47) 0:2 (19:21, 15:21).

Seejuures pakkusid mehed teises geimis tõeliselt hullumeelse pallivahetuse, kui kordamööda tehti kokku 88 lööki! Punkti teenis lõpuks kahjuks siiski Abian.

Teises geimis kadus aga Mustal jõud ning tekkis raskusi tasakaaluga. "Teises geimis kadus mul ühel hetkel jõud täiesti. Käest, sõrmedest ja jalast kadus tunnetus ning pilt tahtis eest ära minna,"kirjeldas Must enesetunnet. Hispaanlane suutis seetõttu domineerida ja jõuda seisul 20:8 matšpallini. Must võitles aga edasi ja suutis päästa koguni seitse matšpalli, kuid mängu lõppseis jäi siiski 21:19, 21:15.

Vahetult peale mängu ei suutnud Must püsti seista, kätest oli tunnetus kadunud ning sportlane oli tund aega arstide hoole all. Terviserikke põhjusena leidsid arstid vahetult peale mängu Mustal liiga kõrge veresuhkru näitaja. Sulgpalliliidu presidendi Karol Kovaneni sõnul anti Mustale mängu järgselt korraldajate meditsiiniteenistuse poolt kiiret ja kvaliteetset abi. Toibumise järel viidi Must sportlaskülla, kus ta praegu konsulteerib spordiarstidega, kuidas turniiri jätkata.

Homme hommikul peaks Must kohtuma sloveeni Iztok Utrosaga (BWF 108).