Grigori Minaškin. Foto: STANISLAV MOSHKOV
Spordivaria
27. juuni 2015, 14:56

EUROOPA MÄNGUD | Mettis ihkas kaheksa parema sekka, Minaškin ühest matšist enamat

Raskekaalujudoka Juhan Mettis seadis Bakuus peetavatel Euroopa Mängudel miinimumeesmärgiks kaheksa parema sekka jõudmise. Sellest jäi üks võit puudu.

"Praegu jäin üheksandale kohale, ei saa sellega rahule jääda," kommenteeris Mettis ERR-ile. Mettise sõnul üllatas esimene vastane Daniel Allerstorfer teda agressiivse algusega. "Teadsin, et tal võhma nii palju ei ole kui mul. Rahulikult uurisime üksteist ja lõpuks oli minu aeg heita. Samas tõmbas esimene matš tõmbas mind võhmale. Siin saalis üldse õhku ei ole. Teises matšis oli mul vastupidavuse mõttes palju parem enesetunne."

Mettise sõnul vigastas ta avamatšis oma keskmist sõrme ning see jättis pitseri ka teisele kohtumisele hollandlase Roy Meyeriga.

Kuni 100 kg kehakaalus pidi Grigori Minaškin leppima ühe matšiga portugallase Jorge Fonseca vastu, kellele ta sel hooajal varem kaotanud oli. "Ausalt öeldes ei ole ta kõige tugevam vastane, kes siin oleks võinud tulla. Aga tugevam kui keskmine tase meie kaalus," selgitas Minaškin ERR-ile. "Taktika oli juba parem, aga tulemus sama - kaotasin."