Spliti hajduk kodustaadionFoto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
27. juuni 2015, 18:38

Sillamäe Kalev keeldus vastase ettepanekust Euroopa liiga mängupäevad ära vahetada

Eurosarjas Spliti Hajdukiga kohtuvale Sillamäe Kalevile tehti ettepanek mängupäevad vahetada, kuid Eesti meeskond keeldus võimalusest.Avamängus 2. juulil Rakveres Hajduki võõrustavale Sillamäele tehti ettepanek esimene mäng võõrsil pidada, kuid UEFA poolt pakutud 48 tunni jooksul ei jõudnud klubid omavahel kokkuleppele ja nüüd mängitakse Horvaatias siiski 9. juulil, kirjutab Soccernet.ee

Hajduki soovi põhjuseks oli asjaolu, et nende tavapärane kodustaadion, 35 000 pealtvaatajat mahutav Poljud on 9. juulil muusikafestivaliks suletud ja nii kohtuvad meeskonnad Horvaatias Hrvatski vitezovi staadionil, mis mahutab orienteeruvalt 5000 pealtvaatajat ja asub Splitist 18 kilomeetri kaugusel Dugopoljes.

"Tegime eestlastele ettepaneku kõik nende kulud Horvaatias katta, aga neil olid keeldumiseks omad põhjused," selgitas Hajduki president Marin Brbic klubi kodulehele. "Tahtsime mängida Poljudil, et võimalikult paljud fännid tulla saaks. Nende tõttu on kahju, et eestlased keeldusid, aga võistluste vaatepunktist on parem võõrustada kordusmängu."