Manchester Unitedi treenerid - Ryan Giggs ja Louis Van GaalFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
28. juuni 2015, 17:32

Ryan Giggs avalikustas Manchester Unitedi ostunimekirja (3)

Manchester Unitedi jalgpalliklubi fännid on veidi ärevil – samal ajal kui nende igipõline rivaal Liverpool on oma ridu usinasti täiendanud, on mulluse hooaja neljandana lõpetanud Unitedi ainsaks suviseks täienduseks olnud Hollandi ründaja Ryan Giggs lubas aga Sunday Timesile antud intervjuus, et varsti hakkavad ka "Punaste kuradite" read täienema.

"Kui on saadaval mängijaid, kes on end tõestanud võitjatena, siis võtame asja kätte ja toome nad siia," vahendab Giggsi sõnu Metro. Unitedi legendi sõnul oli ta isegi puhkusel olles pidevalt telefonitoru otsas, et klubile täiendusi leida.

Kuhu Manchesteri punane klubi siis uusi mehi otsib? "Igas heas meeskonnas on tähtis tugev selgroog – keskväli, tipuründaja, keskkaitsjad, väravavaht. Olen kindel, et me soovime täiendada iga selgroolüli," ütles Giggs.

Kui United otsib endale uut väravavahti, eeldab klubi ilmselt jätkuvalt, et hispaanlane David de Gea lahkub enne üleminekuakna sulgumist Madridi Reali ridadesse. Teised positsioonid on 20kordsele Inglismaa meistrile juba eelmisest kahest hooajast teada-tuntud murelapsed.

Üks mängija, keda United väidetavalt enda ridades näha soovib on Juventusega Meistrite liiga finaali jõudnud poolkaitsja Arturo Vidal. Tšiili ajalehe La Stampa andmeil on Vidal aga jõudnud kokkuleppele liitumaks Arsenaliga.