Sander Pärn - James Morgan Portugali rallilFoto: M-Sport
Auto-Moto uudised
29. juuni 2015, 20:35

VIDEO | Sander Pärn pühkis Poola ralli testiks vanalt kaardilugejalt tolmu pealt (2)

Sel nädalavahetusel kihutavad maailma parimad rallimehed Poola kiiretel kruusateedel. Oma hooaja kolmandal MM-rallil stardib ka Sander Pärn, kes valmistus võistluseks Lõuna-Eestis testides.

"Meil oli Poola ralli eel siin Eesti teedel kena testipäev koos MM-Motorsport meeskonna ja Markko Märtiniga," rääkis Pärn. "Mu kaardilugeja James Morgan (waleslane – toim) ei saanud seekord Eestisse tulla, nii et testil kasutasin ma oma endise kaardilugeja Ken Järveoja teeneid. Ta sai päris hästi hakkama, kuigi pidi legendi lugema inglise keeles," lisas Pärn.

Eesti on Poola ja Soome MM-rallide eel hea testipaik. "Tingimused on üsna sarnased, kuna öösel sadas vihma ja rada oli üpris pehme ja niiske. See oli Poola ralliks hea ettevalmistus ja ma tundsin end testil palju paremini kui Portugali ja Sardiinia rallidel. On meeldiv taas kiiretel teedel tagasi olla!" selgitas Pärn.

Järveoja asemel istus vahepeal Pärna Ford Fiesta R5 kõrvalistmel ka Eesti rallilegend Märtin, kes jagas noorele piloodile juhiseid. "Ma leidsin Poola ralliks siit üpris hea seadistuse ja õnneks ootab mind veel ees ka võistluseelne test M-Spordi meeskonnaga, seda juba Poolas," on Pärn MM-ralliks valmis.