Endla Vaher.Foto: Facebook
Kõmu
30. juuni 2015, 18:29

VÄGEV FOTO | Eesti fitnessikaunitar poseeris alasti! (70)

Mais fitnessi EMil kulla võitnud Endla Vaher heitis Facebooki postitatud pildil riided seljast, sest tal polnud valikut.

Kuigi Vaher on fitnessi Euroopa meister, tegeleb atleet ka odaviskega. Vaher rääkis mais Õhtulehele, et ihkab sel suvel parandada mullu püstitatud isiklikku rekordit, mis on 43.27. "Eesti meistrivõistlustel tahan kindlasti osaleda. Täpset eesmärki ma veel välja ei ütle, aga olen kindel, et suudan oda kaugele visata."

Lisaks pildile postitas Vaher Facebooki ka lühikese teksti: "Umbes kolm aastat tagasi polnud minust internetis paljastavaid pilte, isegi mitte ujumisriietes. Pärast IFBB (kulturismi ja fitnessi rahvusvaheline alaliit - toim.) fitnessiga alustamist polnud mul aga valikut. Minu spordialal tuleb oma keha laval näidata, end igal pool reklaamida jne. Pidin sellega kohanema. Mulle ei meeldi imelikud poolpaljad pildid internetis, kuid minu arvates on see [foto] midagi erilist."

 

About three years ago I didn't have any revealing pictures on the internet, not even with a bathing suit, but after I...

Posted by Endla Vaher Fan club on Monday, 29 June 2015