Levadia mehed raiskasid paar head võimalust, kuid seda tegid ka vastased.Foto: Eero Vabamaegi
Jalgpall
30. juuni 2015, 23:35

NII SEE JUHTUS | Põhja-Iirimaa poolamatööridest meistrid raksatasid väravaraame, kuid Levadia pääses viigiga (4)

Eesti viimase kahe hooaja meister Tallinna Levadia alustas Meistrite liiga esimest eelringi, kui Belfastis tehti kohaliku Crusadersiga, mis koosneb poolamatööridest, 0:0 viik. Korduskohtumine toimub 7. juulil Tallinnas.
23:35

Õhtuleht tänab kõiki jälgijaid, head ööd!

23:35

JA SELLEGA ON MÄNG KA LÄBI! Levadia naaseb Põhja-Iirimaalt väravateta viigiga, kuigi täna oleksid võitu rohkem väärinud võõrustajad. Samas on Levadial kõik võimalused teise eelringi pääsemiseks veel olemas.

23:34

Ja taas ohustab Levadia! Sedakorda sooritab pealelöögi Kruglov, kuid taas on O'Neill valvel. 

23:33

Kaimar Saag! (Endine) Eesti koondise ründaja saab löögile, mis läheb ka raamidesse, kuid O'Neill teeb hea tõrje.

23:30

Mängu lõpuni veel vaid loetud minutid ning tundub, et matš lõpeb väravateta viigiga. Kes oleks osanud arvata, et Levadia ei suuda Põhja-Iirimaa poolamatööre murda?

23:25

Kas see on päästev vahetus? Kaimar Saag (pildil) sisse, Teever välja.

23:23

Kruglov! Poolkaitsja saab löögile ning saadab palli värava suunas teele, kuid Crusadersi puurivaht O'Neill on mees omal kohal.

23:20

Belfastis on täna kohtumist jälgimas 1748 silmapaari.

23:19

Nüüd Pikker veidi eksib ning äsja vahetusest mängu sekkunud Jordan Forsythe oleks oma esimese puutega vaat et skoorinud, kuid tema ületõste ei pannud võrku sahisema. Endiselt 0:0.

23:16

Crusadersil on vahepeal olnud mitmeid pealelööke, kuid Pikker on nendega hakkama saanud või on sooritused lihtsalt väravast mööda vuhisenud. Levadia on vaikne olnud.

23:09

Nüüd saab võimaluse ka Ingemar Teever, kuid kesktormaja pealöök lendab üle. Levadia ei ole täna just kõige parem olnud.

23:05

Tekkinud on kahtlane tunne, et kui keegi siin täna värava lööb, siis on selleks Crusaders.

23:05

Crusaders jahib avaväravat! Paar nädalat tagasi Belfasti klubiga liitunud ründaja Michael Carvill pääseb hästi löögile, kuid taas on Pikker see, kes Levadia halvimast päästab.

23:03

Levadia vahetab - Pavel Marin välja, Ilja Antonov (pildil) sisse. Nüüd peaks Eesti meistrite mängu vähe rohkem loomingulisust tulema. Ehk ka värava...

23:01

OHTLIK! Levadia peab taas tänama Priit Pikkerit, et kaotusseisu ei jääda - Billy Burns teeb suurepärase pealelöögi, kuid Pikker tõrjub veelgi paremini. Puurivaht on täna hea olnud!

22:55

Ennist jäi ütlemata ka need, kes on Levadia pingil: väravavaht Roman Širokov, keskkaitsja Artjom Artjunin, poolkaitsjad Rasmus Peetson ja Ilja Antonov ning ründava suunitlusega mängumehed Igor Subbotin, Kaimar Saag ja Artur Rättel.

22:53

Levadia saab karistuslöögi, kuid Dima Kruglov (pildil) põrutab palli kindlalt üle.

22:46

Umbes kümme sekundit pärast lahtilööki teenivad võõrustajad nurgalöögi, kuid see Levadiale ohtu ei kujuta. Crusaders alustab taas näljaselt.

22:45

Teine poolaeg on alanud!

22:33

Esimese poolaja statistika (vasemal Crusaders, paremal Levadia):

Loe rohkem