Õhtulehe intervjuu FC Eston Villa peatreeneri Mari Pari ja ründaja Tarmo Mölderiga.Video: Alar Truu
Evald Tipneri karikas
1. juuli 2015, 12:33

Eston Villa 50aastane legend Tarmo Mölder: klubi sai alguse, sest kaal läks väga suureks!

Õhtuleht alustab täna õhtul kell 20.20 otseülekannet Kassisabast, Wismari staadionil, kus jalgpalli Eestikarikavõistluste 1/64-finaalis kohtuvad FC Eston Villa ja FC Tartu.

Eston Villa mängiv peatreener, endine Eesti koondise poolkaitsja Mati Pari sõnas enne mängu: "Tabelis seisame hästi ja karikamänguga seoses pole midagi põdeda. Vastu tuleb küll kõrgema liiga meeskond, aga ongi huvitav näha, kuidas nendega hakkama saame. Neljanda liiga esimene ots ja kolmanda liiga lõpp suhteliselt samasuguse tasemega, aga kolmanda liiga tipp juba kõrgem."

2002. aastal asutatud Eston Villa asutajaliige, 50aastane ründaja Tarmo Mölder meenutas, kuidas klubi alguse sai: "Isiklikust probleemist tulenevalt - tervis läks ära ja kaal suureks. Oli vaja hakata jooksma. Haarasime korporatsioon Sakala liikmeid kaasa ja mõned seltsimehed kah ning nii see algas."

Vaata Õhtulehe videost põnevat lugu, kuidas sündis põnev nimi Eston Villa ning mis motiveerib elus teist poolsajandit alustanud Mölderit ikka liigajalgpalliga tegelema.