Õhtulehe intervjuu FC Tartu juhi Tauno Tringi ja poolkaitsja Hardi Vildiga.Video: Aldo Luud
Evald Tipneri karikas
1. juuli 2015, 12:46

FC Tartu poolkaitsja Hardi Vilt: karikamatš on nagu 400 meetri jooks - esimesed 200 paned täiega, tagumised 200 paned juurde!

Õhtuleht alustab täna õhtul kell 20.20 otseülekannet Kassisabast, Wismari staadionil, kus jalgpalli Eestikarikavõistluste 1/64-finaalis kohtuvad FC Eston Villa ja FC Tartu.

FC Tartu poolkaitsja Hardi Vilt: "Mõlemad on amatöörmeeskonnad ja see ei loe, et meie kolmandas ja neljandas liigas. Vastasel on ka rahvusvahelist kogemust, mistõttu peame olema tähelepanelikud. Karikamängud on nagu kergejõustikus 400 meetri jooks - esimesed 200 meetrit paned täiega ja tagumised 200 paned juurde!"

FC Tartu juht Tauno Trink: "Tänaseks hetkeks on FC Tartust kujunenud ca 150-pealine klubi oma mitmete võistkondadega. Harrastajate arvu poolest võib meid tänasel päeval Tartu linnas paigutada tugevale kolmandale-neljandale kohale. Proovime klubi seestpidi igatpidi hästi korralikuks teha ja küll siis väline kuvand tuleb omal ajal. Üks samm korraga."

Vaata Õhtulehe poolest, mida peab FC Tartu võrreldes teiste Taaralinna klubidega oma erilisuseks ning kuidas sattusid klubi rüppe vendadepaarid Itaaliast ja Hispaaniast.