Evald Tipneri karikas
2. juuli 2015, 10:59

ÕHTULEHE VIDEO | Kolm maasikat! Kassisabas peetud karikamatšis löödi ainult oivalisi väravaid! (1)

Kuidas tuleb karistuslööke lüüa? Cristiano Ronaldo fännide hinnangul algab kõik kindlasti harkjalgseisust, Roberto Carlose poolehoidjad arvavad ehk, et peab lihtsalt virutama. Eston Villa toetajad aga teavad – tuleb lihtsalt olla meisterlik!

Just nii meisterlik oli endine Eesti koondislane Mati Pari, kes suunas palli karikasarjas FC Tartu võrku sellise jalgpallisaapa väliskülje filigraanse hoobiga, et välisklubid peaks mõnda aega amatöörvutti pallinud mehele silma jälle peale panema. Pari on Eesti koondises mänginud 22 mängu ja löönud ühe värava.

Iludused olid ka kohtumise ülejäänud kaks väravat. 50. minutil lõpetas Dan Field lati all võrku sahistanud löögiga filigraanse kontrarünnaku ja viis Eston Villa 2:0 juhtima, 61. minutil vähendas Sander Kilk oivalise kauglöögiga seisu 2:1-le. Eston Villa võitis mängu FC Tartu vastu 2:1 ja kohtub 1/32-finaalis Tallinna JK Legioniga.

Ilusaid väravaid võib näha ehk tänagi, kui FC Flora läheb koduväljakul vastamisi FK Rabotničkiga. Õhtulehes saab kell 19 algavast kohtumisest vaadata telepilti.