Radamel Falcao tõmbab uuel hooajal selga Londoni Chelsea särgiFoto: Andre Penner
Jalgpall
4. juuli 2015, 10:34

Chelsea tegi riskantse käigu ja palkas sära kaotanud staari

Londoni Chelsea teatas, et on laenanud uueks hooajaks AS Monacolt Kolumbia ründaja Radamel Falcao. Meenutatavasti veetis Falcao mulluse hooaja laenulepingu alusel Manchester Unitedis, kus tema panus jäi aga pehmelt öeldes napiks.

29-aastast Falcaod peeti veel paari aasta eest mailma vaat' et kõige ohtlikumaks ründajaks, kuid poolteist aastat tagasi saadud ränk põlvevigastus - mis jättis ta eemale ka 2014.a MMist - on mehe vormile jätnud sügava jälje ning näiteks Unitedis suutis ta 26 mänguga lüüa vaid 4 väravat.

Ometi usub Chelsea peatreener Jose Mourinho, et suudab Falcao panna mängima taas oma parimate päevade jalgpalli. "Mulle teeb haiget, kui inimesed Inglismaal arvavad, et Falcao ongi selline mängija, nagu teda nähti Manchester Unitedis," rääkis Mourinho paar nädalat tagasi. "Ta on mängija, keda ma tean, keda olen jälginud juba sellest ajast alates, kui ta mängis Madridi Atleticos ning kui ma suudan Falcao viia tagasi endise taseme juurde, siis seda ma teen."

Just Atleticos ongi Falcao senini kõige eredamalt säranud, kui aastatel 2011-2013 lõi ta Hispaania klubi kasuks 68 mängus 52 väravat. Kolumbia koondises on tema saldoks 61 mängu ja 25 väravat.