Levadia peatreener Marko KristalVideo: Alar Truu
Sport TV
7. juuli 2015, 21:56

ÕHTULEHE VIDEO | Marko Kristal: küsimus minu töökoha turvalisest pole küsimus mulle, vaid antud teema eest vastutajale (2)

FC Levadia krahh Meistrite liiga esimeses eelringis – kahe mängu kokkuvõttes ei saadud jagu Põhja-Iirimaad esindanud amatöörmeeskonnast Belfasti Crusadersist – tõstatas üles küsimuse peatreener Marko Kristali töökoha turvalisusest.

Eesti meistrivõistlusi vaevaliselt alustanud ja ühel hetkel 11 punktiga liider Nõmme Kaljule kaotanud Levadia võitis seejärel Premium liigas seitse mängu jutti, aga nüüd takerduti eurosarjas. Teise eelringi pääsemine toonuks klubile 300 000 auhinnaraha, millest nüüd ilma jäädi.

Küsimusele oma töökoha turvalisuse kohta vastas Kristal pärast Crusadersiga peetud mängu ägedalt: "See ei ole küsimus mulle! Mina seda ei otsusta. Küsige inimeselt, kes antud küsimuse eest vastutab."

Tänast põrumist põhjendas Kristal liigse praagiga. "Meil polnud täna piisavalt kvaliteeti, et Crusadersit murda. Kui on vaja sööta omale, siis on vaja sööta omale. Sellisel tasemel ei saa rahule jääda sellega, kui sööt läheb nii viis meetrit mööda või kuus meetrit mööda."