Ats Purje andis Kaljule Kasahstanis mesimagusa 1:0 võidu.Foto: MATI HIIS
Jalgpall
9. juuli 2015, 23:31

NII SEE JUHTUS | Kalju edasi, Sillamäe ja Flora audis, aga Zenjov lõi tähtsa värava! (1)

Nõmme Kalju osutus tänavu ainsaks Eesti jalgpalliklubiks, kes edenes eurosarjas teise ringi. FC Levadia pudenes teisipäeval, FC Flora ja Sillamäe Kalev täna.
23:31
23:30
22:53
22:51

KÕIK ON LÄBI! FC Flora kaotab kordusmängu Rabotnickile 0:2 ja langeb koguskooriga 1:2 konkurentsist. Rabotnicki kohtub teises eelringis Läti klubiga Jelgava.

22:42

Kui Flora suudaks nüüd viimastel minutitel värava lüüa ja teise eelringi pääseda, ootaks ees Jelgava (Läti), mitte Lovechi Litex (Bulgaaria), nagu võis eeldada. See oleks suurepärane variant, aga praeguse seisuga saab seda nautida Rabotnicki.

22:10

Rabotnicki asub Skopjes 2:0 juhtima! Seis on halb. Makedoonia klubi lööb teise värava seitsme minuti jooksul, autoriks Marjan Altiparmakovski, ning asub kokkuvõttes 2:1 juhtima. Flora vajab nüüd väravat. Igasugune üheväravaline kaotus viib edasi Eesti klubi.

22:07

Konstantin Vassiljevi koduklubi Bialystoki Jagiellonia (Poola) juhib Kruoja (Leedu) vastu 18. minutiks juba 3:0, aga Kostja pole löönud ühtegi väravat. Miks nii? Sest Vassiljev istub varumeeste pingil.

22:04

Rabotnicki asub Skopjes 1:0 juhtima! Flora tegi teise poolaja eel oodatud vahetus, kui Sakari Tukiaineni asendas Joonas Tamm. 48. minutil viib aga Norra ründaj Chuma Anene kodumeeskonna 1:0 juhtima. Kokkuvõttes on seis nüüd 1:1 ja praeguses olukorras läheks mäng lisaajale.

21:57
21:51
FC FLORA / JAANUS PRUULI

FC Flora kommertsdirektor Jaanus Pruuli Skopjest, seis on 0:0: „Esimesed 20 minutit olime totaalse surve all ja ei suutnud sellest üldse välja tulla. Samas erilisi võimalusi Rabotnickil polnud – enamasti lõid nad selgelt mööda. Siis mäng veidi natuke rahunes. Saime ise nurgalöögi, millest paraku midagi ei sündinud.
Poolaja teisel poolel oli Rabotnickil aga väga palju ohtlikke variante – Mait Toom tõi kaks korda raske palli ära, korra lõi Rabotnicki napilt mööda ning korra koksas pall posti. Meie parim võimalus oli, kui makedoonlaste väravavaht tegi valesöödu ja meil tekkis kaks-üks olukord, aga puurivaht sai Rauno Sappineni löögile jalad ette. Duelle kaotatakse palju, vastasel on käike rohkem."

21:51

Kuigi Sillamäe Kalev läks võõrsil Spliti Hajduki vastu suisa 2:1 ette, on lõpuvile kõlades meel mustem kui kunagi varem: 2:6 ning üldkokkuvõttes lippavad horvaadid 7:3 seisuga järgmisesse ringi.

21:45

Horvaadid ei viitsi enam isegi mitte plaksutadagi - Hajduk peksab maaslamajat 6:2. 

21:40

TEATEID MAKEDOONIAST: Rabotniki tekitab kahe minutiga kaks ohtlikku olukorda ning pealelöökide arv on 3:0 nende kasuks. Seis siiski 0:0.

TEATEID HORVAATIAST: Hajduki fännid on juba pidu pidamas, sest viimased 10 minutit on jäänud veel Sillamäe vastu mängida ning 5:2 eduseis on ikka vägagi kindel. Vahepeal tekkis ka pikem mängupaus, sest Hajduki mängija lendas vastu posti ning viidi kanderaamiga minema.

21:30

Sillamäe Kalevi niivõrd ilusa esimese poolaja on summutanud teine poolaeg, sest horvaatide väravapidu jätkub juba 5. väravaga, kui täpne on Vlasic. 

21:26
21:25

Vujcic virutab Flora värava poole pommi, kuid raamide vahele see siiski ei kandu. Makedoonias mängitud pea pool tundi, seis 0:0

21:23
NÕMME KALJU / SERGEI TEREHHOV

Sergei Terehhov Nõmme Kalju edasipääsust: "See oli tõepoolest üliraske võit ja juhtus ainult tänu sellele, et terve meeskond uskus seda! Peale sellist kahte mängu pole mul midagi ette heita, nemad tegid põhimõtteliselt võimatut. Kui uskuda ja mõelda suurelt, siis see juhtub, teistmoodi ei saa!"

21:21

Aiai! 2:4 jääb Sillamäe veelgi taha - värava lööja taaskord Ohandza

21:19

Algkoosseise Makedooniast. 18. minutiks pole midagi ekstrapõnevat veel juhtunud.

21:13

Ai! Kuigi Sillamäe on suutnud ka ise teisel poolajal võimalusi tekitada, saab Split siiski ühe värava kirja - Tšeminava magab maha Ohandza löögi ning Usikov ei suuda seda tõrjuda. 2:3 jääb Sillamäe taha, kuid märkimisväärsem fakt: Sillamäe Kalevi väravat kaitseb täna Eduard Usikov, kes pole Eestis mänginud iial kõrgemal kui tugevuselt kolmandas liigas

Loe rohkem