Video: Mart Treial
Sport TV
9. juuli 2015, 22:14

ÕHTULEHE VIDEO | Karl Mööl: vahet pole, et vastased tegid üle 50 löögi - meie läksime edasi

Nõmme Kalju paremkaitsja Karl Mööl möönis pärast edukat Euroopa liiga mängu rahulolevalt, et pealelöökide arvul pole tähtsust, loevad väravad ja neid lõi Kalju Aktobest ühe rohkem.

Loomulikult jätkus tal ka kiidusõnu väravavaht Vitali Telešile. "Telešilt kaks väga head mängu," kiitis Mööl. "Väga palju võttis palle ära ja seisis kogu aeg õige koha peal. Saame ise ka aru, et kehvemal päeval lüüakse kaks-kolm ära, aga vahel on seda õnne. Vahet pole, et vastastel 50 pealelööki (kahe mängu peale 59 - M.T.) oli, meie läksime edasi."

Ta jätkas: "Väga head tunded on, ülirasked mängud. Nagu näha, siis me istusime ikka normaaalselt kaitses. Nägime kõvasti vaeva, niimoodi tuleb õnn ka vahel. Olen väga õnnelik, et edasi saime."

Kas teise poolaja keskel, kui Aktobe eriti suure survega ründas, tekkis ka mingi lootusetuse tunne, et enam ei jaksa ja Aktobe lööb ära? "Muidugi oli raske, aga jalad veel töötasid - täiesti surmväsimust ei olnud. Kõige rohkem kartsin standardeid. Neil oli kolm-neli pikka venda. Kontrarünnakud maast söötudega suutsime kinni panna."

Vaata Õhtulehe videost, mida peatreener Sergei Terehhov oma meestele vaheajal sõnas ning mida Mööl arvab järgmisest vastasest, FC Vaduzist.