Siim LutsFoto: ALAR TRUU
Jalgpall
10. juuli 2015, 21:07

Levadia alistas Tarmo Kingi debüütmängus Infoneti (1)

Valitsev Eesti jalgpallimeister Tallinna Levadia alistas Lasnamäe kunstmurul meistriliiga 18. voorus Siim Lutsu väravate toel 2:1 FC Infoneti.

Luts, kes sahistas ka teisipäeval Meistrite liigas Belfasti Crusadersi võrku, viis külalismeeskonna 15. minutil täpse pealöögiga juhtima.

Kodupubliku ees mänginud Infonet suutis Levadia nobedale juhtväravale anda huvitava vastuse - nimelt viigistas 28. minutil mänguseisu endinde Levadia mees Aleksandr Dmitrijev, kes viimati lõi mängusituatsioonist värava 2010. aastal Norra esiliigas Hönefossi eest.

Viimasel ajal heasse hoogu sattunud Luts aga viigiseisuga ei rahuldunud ning lõpetas külmavereliselt 53. minutil Levadia rünnaku. Sellega olid tänaseks Lasnamäel väraval löödud ja Levadial taas kolm punkti tabelis.

Seejuures väärib märkimist, et Levadia särgis sai debüüdi kirja kolmapäeval meeskonnaga taasliitunud Tarmo Kink, kes asendas 77. minutil Kaimar Saagi. 

Negatiivse poole peale jääb Levadial tänasest mängust see, et Dmitrijevi värava olukorras vigastas Ilja Antonov enda paremat jalga nõnda tõsiselt, et Marko Kristal oli sunnitud ta Taavi Rähniga asendama.

Tabelitipp: 1. Levadia 41 (18 mänguga), 2. Flora 37 (17), 3. Kalju 36 (17), 4. Sillamäe 30 (17), 5. Infonet 29 (18).