Arvatavasti lehvitab Iker Casillas Reali fännidele varsti hüvasti.Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Jalgpall
11. juuli 2015, 12:57

Madridi Real lasebki klubi elaval legendil tasuta lahkuda?

Hispaania raadiojaam Onda Cero teatas, Madridi Real ja legendaarne puurivaht Iker Casillas on jõudnud kokkuleppele viimase lahkumise osas.

34aastane Casillas on läbi ja lõhki Madridi poiss, kes on Reali hingekirjas olnud viimased 25 aastat. Debüüdi esindusmeeskonnas tegi väravalukk 1999. aastal ning on olnud põhimees ka Hispaania koondises, mille särgis on kirja saanud 162 kohtumist.

Eelmine hooaeg oli Casillasele raske, kuna pidi Reali esiväravavahi kohta jagama Keylor Navasega. Samuti ei suhtunud Madridi kuningliku klubi elavasse legendi just kõige sümpaatsemalt ka Reali fännid, kes Casillast korduvalt välja vilistasid. Nii pole ime, et maailmameister ja Euroopa meister Realist lahkuda soovib.

Üllatuslikult on Casillase sihtkohaks kõige suurema tõenäosusega Portugali hiid Porto. Kui enne oli tehingut varjutamas tõik, et Porto poleks suutnud Casillasele soovitud palka maksta, siis on pooled jõudnud väidetavalt kokkuleppele - Porto pakub puurilukule kaheaastase lepingu eest kokku 5 miljonit naela, kuigi Realis oleks mees sama ajaga teeninud 10,4 miljonit. Vahe, 5,4 miljonit, maksab kinni Real ning laseb Casillasel klubi tasuta vahetada.