Meelis RoobaFoto: Arno Saar
Jalgpall
13. juuli 2015, 22:08

Sillamäelt punkti napsanud Paide peatreener Meelis Rooba: kui näed vaeva, siis lõpuks tuleb õnn ka sinu poolele

Kuigi Paide linnameeskond asus meistriliiga 18. voorus kodumurul Sillamäe Kalevi vastu 1:0 juhtima ja lasi seejärel külalistel viigistada, on peatreener Meelis Rooba hinnangul Paide jaoks tegu võidetud punktiga.

„Arvestades mängu käiku - olime kümnekesi pikka aega (Sander Sinilaid teenis 38. minutil punase kaardi - M.T.) - on see meie jaoks ikkagi võidetud punkt," sõnas Rooba Õhtulehele.

Paide tabamuse eest hoolitses 67. minutil Jasper, kes realiseeris kiirrünnaku. Sillamäe viigivärava lõi vaid seitse minutit hiljem Jaroslav Kvassov. 66. minutil teenis teise kollase ehk punase kaardi Sillamäe paremkaitsja Tihhon Šišov.

„Mäng oli üldiselt väga võitluslik ja publikule huvitav, sest käis ühe värava alt teise alla," kirjeldas Rooba. "Mõlemal meeskonnal oli korralikult momente. Pärast punast kaarti jäime surve alla ja oli raske, aga sinnamaani oli võrdne."

Hooaega nukralt alustanud ja pikka aega tabeli põhjas virelenud Paide tulemused on hakanud ülesmäge minema. Viimase kuue mänguga on alistatud Narva Trans, Tallinna Infonet ja Pärnu linnameeskond. Eelmises voorus oldi lähedal Nõmme Kalju üllatamisele, kuid Reginaldi püüdmatu pommlöök viis Kalju läbi raskuste 2:1 võidule.

Mis on Paide edu taga?. „Ikkagi töö. Me oleme korralikult treeninud. Meil on palju õnne taga ka olnud, mitmel puhul on meile lõpus ära löödud. Kui näed vaeva, siis lõpuks õnn tuleb ka sinu poolele. Meeskond on tegelikult võimeline kõigiga hästi mängima. Suudame momente tekitada ja väravaid lüüa," sõnas Paide loots.

Meeskonna uusim täiendus, FC Levadiast hooaja lõpuni laenule tulnud ründaja Artur Rättel täna reeglite tõttu veel Paidet aidata ei saanud, kuid Rooba näeb temas põhimeest. „Eks seda ole näha, kuidas ta aitab, aga ootused on talle pandud, et ta tooks meie satsile ründefaasis kvaliteeti juurde."

Eesti liiga üleminekuaken sulgub tuleval esmaspäeval. Rooba sõnul kavatseb Paide veel oma ridu täiendada, eelkõige vajab tugevdamist kaitseliin.