Robert Rooba Espoo Bluesi särgis.Foto: Twitter
Jäähoki
14. juuli 2015, 21:53

Robert Rooba: NHLi klubi soovib minuga koostööd jätkata (7)

NHLi meeskonna Minnesota Wildi laagris viibiv Robert Rooba kirjutas oma Facebooki fännilehel, et Wild soovib temaga koostööd jätkata.

Eestlase, kes teenib koos Siim Liivikuga klubileiba Soome kõrgliigaklubis Espoo Blues, sõnul jäädi tema oskustega rahule. Samuti avaldasid Wildi kõrged ametnikud lootust, et neil õnnestub Roobaga koostööd jätkata.

"Sain kuulda, et nad olid väga üllatunud mu tasemes ning oskustes ja kiitsid väga mu esitust kogu nädala jooksul. Lisaks avaldasid nad soovi minuga koostööd jätkata ning lootust, et minust saab lähiaastatel siinse organisatsiooni ametlik liige. Arutasime läbi lähituleviku plaanid ning leidsime ühiselt, et Soome ja Espoo on hetkel ideaalsed kohad mu heaks arenguks. Nemad jätkavad mu jälgimist ja toetamist kogu järgneva hooaja jooksul oma Euroopa skautide näol," kirjutas Rooba.

"Kokkuvõteks saab öelda, et olen taas suure sammu võrra lähemal suurele unistusele. Kuigi olen alati endasse uskunud, ei oleks ma uskunud, et saan nii postiivset tagasidet ja olen siin "suures show's".nii edukas. Töö jätkub, panused muudkui suurenevad ja võidud muutuvad magusamaks."