Kalle Klandorf meeskonda juhendamasFoto: MATI HIIS
Korvpall
16. juuli 2015, 14:25

KANNAPÖÖRE! Pillid kotti pakkima pidanud TLÜ/Kalevi korvpallimeeskond taotleb eurosarjakohta

Kui eelmise korvpallihooaja lõpus hoiatas TLÜ/Kalevi meeskonna peatreener Kalle Klandorf taas, et järgmisel hooajal nende klubi ei pruugi enam eksisteerida, siis nüüd on plaanid sootuks suurejoonelisemad.Klandorf ütles täna Radio 4 eetris, et TLÜ/Kalevi meeskond osaleb lisaks Eesti meistrivõistlustele ja Balti liigale ka rahvusvahelises FIBA Challenge Cup karikasarjas, vahendab ERRi spordiportaal.

"Me oleme taotluse esitanud. Ootame nüüd vastust. Arvan, et vastus saab olema positiivne," sõnas Klandorf.

Klandorf kinnitas ka seda, et TLÜ/Kalevi korvpalliklubi sai uueks hooajaks Tallinna linna reservfondist 32 000 eurot, kuid tema abilinnapeana nendes aruteludes ja hääletuses ei osalenud.

Maikuus teatas korvpalliliit, et TLÜ/Kalevi korvpallimeeskond uuel hooajala meistriliigas mängida ei saa, sest loobus üleminekumängudest.

TLÜ/Kalev pidanuks vastavalt KML juhendile aprilli lõpus kohtuma esiliiga võitja Baltecoga, et selgitada välja see klubi, kes järgmisel hooajal mängib kõrgemal tasemel. Seda aga ei toimunud. Balteco treenis kuni eelmise nädalani, ootuses, et äkki üleminekumängud siiski toimuvad. Kuid TLÜ/Kalev polnud nõus/valmis mängima.