Sergei TerehhovFoto: ALDO LUUD
Jalgpall
17. juuli 2015, 11:16

Sergei Terehhov: edasipääs on veel võimalik (1)

Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov kahetses eilse 1:3 kaotatud euromängu järel FC Vaduzi kolmandat, lisaajal endale lüüa lastud väravat.

"Vaduz domineeris esimest poolaega, teisel tulime ka meie sisse. Lisaaja värav tegi meie olukorra raskemaks, see oli poolvõimalus, mis õnnestus neil väravaks vormistada. Loomulikult oleks 1:2 meie jaoks palju parem tulemus olnud, kuid eksimusi tuleb ette. Edasipääs on veel võimalik," sõnas Terehhov klubi kodulehele.

Vaduzi kasuks kaks väravat kõmmutanud mängujuht Neumayr jäi rahule oma meeskonna kontrarünnakutega: ”Esimene poolaeg oli meie jaoks väga hea, arvan, et 4-5 kindlat väravavõimalust, kuid me ei löönud neid väravateks. Teisel poolajal tuli Nõmme Kalju paremini mängu sisse. Teadsime, et nad jätavad meile vähe ruumi ning hakkavad pikki palle mängima ning me väsisime veidi, kuid meie kontrarünnakud olid väga head.”

Šveitslane lisas: “Kõik on siin paaris veel võimalik, Nõmme Kalju mängib Tallinnas kindlasti ründavamalt. Kui nad mängivad nii, nagu täna (eile – toim), siis läheb neil väga raskeks.”