Kas Ragnar Klavan võitleb tuleval hooajal Evertoni särgis just sellest Liverpooli klubist tuule tiibadesse saanud Manchester Unitedi staari Wayne Rooneyga?Foto: MATI HIIS
Jalgpall
19. juuli 2015, 11:06

Chelsea peatreener Jose Mourinho vabastab Ragnar Klavanile koha Evertonis?

Londoni Chelsea peatreener Jose Mourinho ei heitunud, kui Ragnar Klavaniga seostatud Everton Siniste esimese pakkumise keskkaitsja John Stonesi eest tagasi lükkas. Pakkumist on ju võimalik suurendada!

Eesti koondise kaptenit Klavanit on Evertoniga pikalt paari pandud ning kuigi Klavan ütles Saksamaa ajalehe Bild väitel Liverpooli klubile "ei", sõnas Viljandist pärit vutimees eelmisel nädalal Postimehele, et tema pole Evertonile ära öelnud.

Albionimaa koondislase Phil Jagielka keskkaitsepartner Evertonis Stones on sel suvel Chelsea huviorbiidis. Kui 21aastane inglane Evertoni jätaks, muutuks Bundesligas Augsburgi särgis mängiva Klavani siirdumine Premier League'i aina tõenäolisemaks.

Väidetavalt pakkus Inglismaa kõrgliiga meister Stonesi eest ligikaudu 25 miljonit eurot, mille Everton tagasi lükkas. Mourinho sõnul pole see viimane pakkumine, mille Chelsea kaitsja eest teeb.

"Praegu ütleb Everton, et me ei võta teie pakkumist vastu. Samas ei öelda, et me ei nõustu ühegi pakkumisega. Saame seda tõsta - naela võrra, kümne naela võrra - saame rohkem raha anda," ütles portugallane.