Jalgpall
20. juuli 2015, 21:10

Viljandi Tuleviku peatreener: neli väravat sisse lasta on väga palju (1)

Viljandi Tuleviku peatreener Aivar Lillevere tõdes pärast Premium liiga 19. voorus võõrsil Nõmme Kalju käest saadud 0:4 kaotust, et meeskonna olukord on võrreldes meistrivõistluste kahe esimese ringiga kehvem.

"Eks meil ole viimastes mängudes kogu aeg raskusi olnud. Tänase kaotuse põhjuste sõnastamiseks tahaks mängu enne läbi vaadata, mitte huupi pakkuda. Aga teise poolaja algus (Kalju lõi vahemikus 50.-60. minut kolm väravat – toim) muidugi üllatas. See oli täielik katastroof. Peame järeldused tegema, neli väravat sisse lasta on ikka väga palju," rääkis Lillevere.

Tulevikul on traumadega audis Indrek Ilves, Karl Ivar Maar ja Tanel Lang. "Oleme raskes seisus, sest koosseis pole päris see, mis esimeses-teises ringis. Aga loodame, et suudame end kokku võtta. Peame mängima nendega, kes on, ja taastama eneseusu," sõnas Lillevere.

Tuleviku keskkaitsja Sander Post tunnistas, et teise poolaja alguses meeskonna mäng lagunes. "Esmaspäeval on amatööridel väga raske mängida. Ei oska kedagi süüdistada. Eks õpime vigadest ja läheme edasi."

Hooaja esimeses pooles võrgud ribadeks kõmmutanud ründaja Joonas Tamme lahkumine FC Florasse on Posti arvates meeskonna jaoks ületatav takistus. "Jah, Joonas oli meie parim väravakütt, aga Martin Kase näol on meil nüüd uus ründaja ning lisandub ka Sakari Tukiainen. Usun, et nad suudavad augu kenasti täita."