Raul Must mängib Kaug-Idas hästi.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Spordivaria
23. juuli 2015, 14:59

Raul Must alistas GP-turniiril maailma 30. reketi!

Rio olümpiale pääsemise eest võitlev Eesti parim meessulgpallur Raul Must osaleb sel nädalal turniiril Vladivostokis, mil tugevuskategooriaks GP ning sai seal oma viimase aja ühe parema võidu, alistades maailma 30. reketi, prantslase Brice Leverdezi.

Maailma edetabelis 71. kohal asuv Must oli teise ringi saanud mänguta, sest talle avaringis vastu loositud prantslane Lucas Corvee jäi viisaprobleemide tõttu tulemata. Täna hommikul alistas Must tšehh Petr Koukali 21:16, 21:14 ning seejärel kaheksandikfinaalis Leverdezi otsustavas geimis koguni 21:11 (kaks esimest geimi 21:12, 16:21).

"Kohtumine oli väga raske ning paljude pikkade pallivahetustega. Viimases geimis mängisin mina enesekindlamalt ja olin vastasest füüsiliselt üle," hindas Must Prantsusmaa esireketi üle võidu toonud mängu. 

GP kategooria tähendab, et punkte jagatakse rohkem kui tavalistel Euroopas peetavatel võistlustel. Veerandfinaali jõudmisega on Must teeninud juba 3030 punkti ja homme on võimalik lisa saada, sest venelasest vastane Vladimir Malkov on edetabelis Leverdezist 11 kohta tagapool.