Rasmus MägiFoto: LAURA OKS
Kõmu
23. juuli 2015, 16:51

Soome ajaleht: Rasmus Mägi on Eesti kuumim mees! (22)

Soome ajaleht Iltalehti avaldas artikli Eesti parimast meessportlasest, 400 meetri tõkkejooksjast Rasmus Mägist, kus viidatakse talle kui Eesti kõige kuumemale meesterahvale. 

Trendikas habe, päevitunud keha, säravad silmad, salapärane naeratus ja moekad riided – kes siis sellist meest ei tahaks? 

„Kollane ajakirjandus ei ole minu jaoks. Ma ei loe selliseid artikleid. Mina tahan vaid joosta. Ma sain suure hulga uusi fänne pärast Euroopa meistrivõistluste hõbemedalit, muidugi ma hindan seda,“ jäi Mägi ka suurenenud tähelepanust rääkides tagasihoidlikuks. 

Kui tavaliselt on tippsportlased ja meedia omavahel tihedalt seotud, siis Rasmust peetakse pigem häbelikuks ja salapäraseks. "Võib-olla minevikus olin pisut tagasihoidlikum kui praegu. Mulle ei meeldi oma tunnetest rääkida ning hoian neid pigem endale. Mulle meeldib olla mina ise."

Ajaleht mainis ka Eesti meedia infot, et Mägi semmivat seitsmevõistleja Grit Šadeikoga. "Ma loodan, et meedias räägitakse ainult spordist, mitte minu argielust," sõnas Mägi Iltalehtile.