Raul Must.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Spordivaria
25. juuli 2015, 09:45

VÄGEV! Raul Must kohtub hea tasemega Venemaa GP finaalis MM-pronksiga

Eesti parim sulgpallur Raul Must (maailma edetabeli 71.) jõudis Vladivostokis peetava Venemaa GP finaali, kus kohtub viimasel MMil pronksi võitnud Indoneesia esireketi Tommy Sugiartoga (16.).

Must alistas poolfinaalis Malaisia esindaja Zulfadli Zulkiffli (38.) 21:12, 22:20. Sugiarto oli 21:17, 21:7 üle indialasest Ajay Jayramist (32.), kes oli turniiri kolmas paigutus. Eestlase ja Sugiarto finaal algab meie aja järgi homme umbes kell 3 varahommikul. Finaalikoht tähendab Mustale väga suurt sammu Rio olümpiale jõudmise suunas.

"Olen tänase võidu üle väga õnnelik. Esimeses geimis mängisin väga keskendunult ning olin igas mänguelemendis vastasest natuke parem. Teises geimis juhtis geimi alguses malaisialane, kuid siis muutsin taktikat ja hakkasin otsima pikki pallivahetusi, mis tõi edu. Suutsin teise geimi lõpus olla vastasest enesekindlam, selle taga on hea ettevalmistus, mida koos treener Mart Siliksaarega turniiri eel tegime", kirjeldas Must poolfinaali.

Vladivostoki turniiri auhinnafondiks on 50 000 USA dollarit ning võistlus kuulub sulgpallimaailma tugevuselt kolmandasse sarja (Grand Prix), millest eespool on vaid GP Gold ja Superseries.