Devon Kershaw ja Kristin SteiraFoto: VG
Talisport
26. juuli 2015, 15:42

FOTOD | Norra ja Kanada suusatähtede uhked pulmad (4)

Suusarajal teineteist leidnud Norra suusataja Kristin Steira ja Kanada suusataja Devon Kershaw pidasid eile Norras Lofoteni saartel uhked pulmad, vahendab Norra väljaanne VG. Vaata pilte SIIT!

Paar kihlus möödunud hooaja lõpus, kui Kershaw kosis norralannat Nepaalis Mera Peaki mäetipul. Hiljuti suusakarjääri lõpetanud Steira ütles loomulikult kohe "jah!" - "Ma ei osanud midagi mõelda, kuid olin maailma kõige õnnelikum naine," tõdes ta.

Pulmapeol olid külalisteks teiste seas ka Norra koondislased, eesotsas Marit Björgeni, Therese Johaugi ja Vibeke Skofterudiga. 

Perekond Steira-Kershaw auhinnakapp on päris korralik: 34aastane Steira on tulnud kolm korda Norra teatenaiskonnaga maailmameistriks, 2010. aasta Vancouveri olümpiamängudelt lisandus ka teatekuld. Individuaalselt on tal ette näidata 2014. aasta Sotši talimängude pronks 30 km vabatehnikadistantsil ja 2007. aasta Sapporo maratoni hõbe. Ühtlasi on ta tuntud ka kui õnnetu neljas, lõpetades kolmel MM-distantsil neljandana. 32aastane Kershaw tuli 2011. aastal spinditeates maailmameistriks.