Foto: Alar Truu
Jalgpall
27. juuli 2015, 21:02

NII SEE JUHTUS | Flora ei suutnud vähemuses Levadiat maha murda (1)

Eesti jalgpalli meistriliiga 20. vooru keskses kohtumises läksid Lilleküla vutipühamus vastamisi koduliiga vihaseimad rivaalid FC Flora ja FC Levadia. Flora suutis liigamängus Levadiast viimati jagu saada kolm ja pool aastat tagasi - ning nende nukker seeria jätkus ka täna, kui kohtumine lõppes 1:1 viigiga, seda hoolimata tõsiasjast, et pea kogu teine poolaeg saadi mängida arvulises ülekaalus.
21:09

Teiste tänaste mängude tulemused:

Tartu Tammeka - Nõmme Kalju 0:3 (61. Tarmo Neemelo, 62., 90. Ats Purje)

Viljandi Tulevik - Sillamäe Kalev 1:2 (87. Sander Post - 40. Denis Vnukov, 65. Aleksandr Volkov)

Turniiritabel:

20:55

Kohtumine on lõppenud 1:1 viigiga.

20:52

Floral lisaminutitel hiilgav võiduvõimalus, kuid täiesti vaba Zakaria Beglarišvili saadab vasturünnakul palli üle Levadia värava.

20:42

Teistes mängudes on Kalju juhtimas Tammeka vastu 2:0 ning Sillamäe samuti 2:0 Tuleviku vastu.

20:25
ottjarvela

Kui hinnata 1:1 olukorda taatlemata Pareikomeetri põhjal (mida suurem ebaõiglus, seda ägedam protest), siis Flora viga EI teinud.

20:24

Flora viigistab 60. minutil! Tabamus läheb nurgalöögi järel kirja Dmitri Kruglovi omaväravana.

20:22
ottjarvela

Flora viigistab 1:1-le läbi Dmitri Kruglovi omavärava. Aga kas Sergei Pareikole tehti selles olukorras viga? Pool tundi lõpuni.

20:10

Artjom Artjunin saab 47. minutil otse punase kaardi ning Levadia jätkab kümnekesi!

20:07
ottjarvela

Kohtunik Eiko Saar teeb Artjom Artjuninit eemaldades õige otsuse. Muud varianti polnud. Artjunin sai ise kah kohe aru, et punane tuleb.

20:04
ottjarvela

Flora tegi vaheajal (ilmselt sunnitud) vahetuse. Avapoolaja lõpus trauma saanud Rauno Allikut asendab Albert Prosa (Logua nihkub äärele).

20:03

Mäng jätkub!

20:02
Ott Järvela, Lilleküla

FC Levadia juhib poolaja järel 0:1 ning FC Floral ei ole põhjust ühestki otsast oma esitusega rahul olla. Hoogsast ja innukast stardist ei piisa, kui puudub suutlikkus rünnakud karistusalasse viia ja pealelöökidega lõpetada. Flora ründaja Irakli Logua pallipuudete arv avapoolajal oli ilmselt ühekohaline, sest kaaslased ei leidnud teda üles (aga eks Logua võinuks end ka paremini pakkuda).

Lisaks oli Flora standardolukordade kvaliteet mitterahuldav erinevalt Levadiast, kus Siim Luts väga kuratlikult vinditavaid palle karistusalasse toimetas. Ühest säärasest sündis ka Artjom Rahmanovi värav, kuigi eelkõige oli tabamus tingitud Flora kaitsemängu uskumatust passiivsusest. Floral napib platsil musklit. Soojenduse järgi paistab Norbert Hurda esimene vahetuskäik olevat Albert Prosa, kuid äkki oleks asjakohasem saata platsile jõulisem Joonas Tamm.

19:53

Teistes hetkel käimasolevates mängudes juhib Sillamäe Kalev 1:0 Viljandi Tuleviku vastu, Tartu Tammeka ja Nõmme Kalju vahel on mänguseis jätkuvalt 0:0.

19:51

Esimene poolaeg on lõppenud Levadia 1:0 eduseisul, meeskonna peatreeneril Marko Kristalil on aga kohtunik Eiko Saarele kõvasti seletamist.

19:50
jyrjens

Päris rabe ja vigaderohke avapoolaeg Lillekülas. Eks need suured kipugi nii olema.

19:33
jyrjens

Levadial pooltunni järel teenitud eduseisus. Flora pole ikka millegagi hakkama saanud.

19:32

Levadia läheb 28. minutil 1:0 juhtima, kui standardolukorra järel pääseb löögile valgevenelane Artjom Rahmanov, kes lööb oma hooaja kolmanda värava.

19:25
Ott Järvela, Lilleküla
 

FC Flora - FC Levadia.

Posted by Ott Järvela jalgpallipunker on 27. juuli 2015. a.
19:17

Flora fännid panevad oma pürotehnika korralikult tossama ning Saar peab mängu mõneks minutiks kinni.

19:16
ottjarvela

FC Flora fännisektori pürotehnikast platsile tulnud rohelise tossu tõttu tehti mängus ca 90sekundiline paus.

Loe rohkem