Õhtulehe intervjuu FC Flora kaitsja Markus Jürgensoniga.Video: Alar Truu
Sport TV
28. juuli 2015, 12:28

ÕHTULEHE VIDEO | Markus Jürgenson: kinnisideed pikk võiduta seeria Levadia vastu meeskonnas ei tekita

FC Flora kaitsja Markus Jürgenson sõnas pärast hooaja kolmandas Tallinna derbis FC Levadiaga tehtud 1:1 viiki, et tulemus meeskonnale rahulolu ei valmista. "Teisel poolaja mängisime arvulises ülekaalus. Lõime suhteliselt kiiresti ühe tagasi, aga rahule ei jää – tahtsime kolme punkti."

Koos eilsega pole Flora suutnud meistrivõistlustel Levadiat võita 15 järjestikuses mängus. Antud seeria venib kindlasti enam kui nelja aasta pikkuseks, sest Flora viimane Premium liiga võit Levadia üle pärineb 2011. aasta 24. septembrist, aga järgmist korda kohtutakse 31. oktoobril. Miks see seeria nii pikk on?

"Kõik küsivad, et miks. Meeskond sellele neljale aastale ei mõtle. Eks me ikka teadvusta seda seeriat, aga mitte nii, et tekiks kinnisidee. Meeskonna seest paistab olukord natuke teistsugune kah, sest oleme nende nelja aasta jooksul Levadiat võitnud nii superkarikas kui ka hooajaeelsetes kontrollkohtumistes. Ainult meistrivõistluste seeria on pikaks läinud, aga põhjust öelda ei oska."

Miks on Levadia Flora jaoks nii ebamugav vastane? "Levadial on kogenud mängijad ning füüsilisus ja jõulisus, mille vastu me veel nõks alla jääme." Veel? "Jah, sest meil on üks omavaheline mäng tänavu veel ees ja tolleks oleme valmis."