Sander Pärn - James Morgan
Auto-Moto uudised
29. juuli 2015, 07:00

Kruuda ja Pärn lähevad muljet avaldama (2)

Soome MM-rallil stardib neli Eesti ekipaaži: Ott Tänak - Raigo Mõlder, Karl Kruuda - Martin Järveoja, Sander Pärn - James Morgan ja Kristen Kelement - Timo Kasesalu. Neist kaks keskmist püüavad punkte WRC2 arvestuses.

Pärna sõnul on Põhjamaade kehv suvi tuntav ka rallimeestele: "Sel suvel on olnud tunduvalt rohkem vihmaseid päevi kui mullu ja tee läks kiiresti üpris pehmeks ning tekkisid augud-rööpad, kohati tulid ka kivid teepõhjast välja. Usun, et sel aastal on ralli (hiljem startijaile – toim) tunduvalt raskemgi kui mullu," rääkis Pärn rallieelsel testil kogetu kohta. Noor ralliäss ei jahi Soomes ilmselt klassivõitu, vaid tahab end M-Sport meeskonnale tõestada stabiilselt kiire sõitjana.

Pärn on arvestuses osalenud kahel rallil ja saanud MM-tabelisse neli silma. Kruuda hooaeg on olnud punktiliselt ligi neli korda edukam, ent hooaja alguses tiitlist unistanud mees on ebaõnne tõttu lootuse sellele sisuliselt minetanud. Ka Kruuda jaoks on edasistel rallidel, sealjuures Soomes, olulisim näidata WRC2 klassi võit põhjanaabrite juures oleks vaid boonuseks.