Rivo VesikFoto: MATI HIIS
Võrkpall
29. juuli 2015, 16:20

Rivo Vesik osaleb Kollo vigastuse tõttu Eesti meistrivõistlustel teise paarilisega (2)

Eesti üks parimaid rannavõrkpalllureid Rivo Vesik alustab reedel Kuressaares võistlust Eesti meistritiitli nimel koos Sten Esnaga. Vesiku tavapärane paariline Kristo Kollo jääb võistlusest vigastuse tõttu eemale.

Tiitlit asuvad kaitsma Karl Jaani ja Rain Raud, kes alistasid eelmisel aastal finaalis Mart Tiisaare ja Martti Rosenblatti. Kohal on ka mullused pronksmedalistid Rein Tiisaar ja Urmas Piik ning neljanda koha omanikud Maksim Petrov/Aleksei Povjakel, kirjutab Volley.ee.

Kuressaares toimuv Tradehouse Cup'i näol on ühtlasi tegemist meeste arvestuses Premium 7 Grand Prix viimase etapiga, naised tõmbavad sarjale joone alla järgmisel nädalal Tõrvas toimuvate Eesti meistrvõistlustega. Meeste seas on enne viimast osavõistlust liidrikohal Jaani ja Raud, kes olid kokkuvõttes parimad ka eelmisel aastal.

Võistkonnad jagatakse kahte nelja- ja kahte kolmeliikmelisse alagruppi ning reedel on kell 17 algaval turniiril kavas mängida esimesed kaks vooru. Laupäeval jätkuvad kohtumised kell 10 alagrupikohtumistega, play-off'idega on plaanis alustada kell 13.