Auto-Moto uudised

Markko Märtin: Poola tulemus ei maksa enam midagi, Tänak peab üritama Soomes võita (6)

LISA KOMMENTAAR

ju siis saab aru 4 ja muud kohad enamb sõidus midagi juurde ei anna.29. juuli 2015, 23:48
No ei tea soovitab ta puhtalt minna võidupeale välja, mis krd sõidu õppetust te siin leiate, selleks tulebki Poola poodium ära unustada, muidu võib teisel või kolmandal kohal maha rahuneda.
irw30. juuli 2015, 00:04
pole ju vahet, mis ala. kui oled tour de francel 11- nes mees ja arvad, teed veel ühe talve trenni ning äss valmis ... kahjuks pole nii. nagu pole ka kettaheites 65 meetriga või odaviskes 83 meetriga mitte keegi. ja ühe talvega ei hakka olema ka kui just imemees pole maailma kontekstis.
tänak peab ka lapatsit tallama ning lootma, et varsti suudab ja julgeb seda teha pidevalt oludest olenemata. märtin andis siinkohal lihtsalt avaliku hoituse - kuule kutt, võta end kokku jälle. uus võistlus, teine situatsioon ja portugali ning poola kiirus veel ei tõesta, et soomes sama juhtub.
praegu on õnneks jälle eksimisruumi ka kui need võpsikud tulevad ogieri või latvala tempoga võrdselt tasemelt, aga järgmisel hooajal läheb täiega andmiseks .... ford tahab tiitlit.
niisama tiksumi kohal ei muuda sõidu tulemust.30. juuli 2015, 09:37
seni kuni volkar tempot lisama ei pea võivad ülbata, kuigi seegi tempo käib neile vahel üle jõu, nii et mida rohkem neid survestada, on ka seal võbsikus segasem seltskond.
kanister29. juuli 2015, 22:16
Märtin oleks tulnud maailmameistriks, kui oleks Fordil jätkanud. Peugeoti mudel ei sobinud tema sõidustiiliga. Ford poleks selles kurvas kurvis tal käest läinud...
jah29. juuli 2015, 21:59
Kõik õige aga ärge tehke viga et panete poisile surve peale, siin kurvis nii ja selles naa. Ralli on ülimalt tunnetuslik ala ja tee kiire sõiduni läbi masina tunnetamise peab iga mees ise leidma.
Miks Märtin nii hea oli-sest keegi ei näidanud kõrvalt, kõik tuli ise avastatada.
Ajaloolane29. juuli 2015, 23:06
Kõike nüüd kindlasti ise ei avastanud, suuresti aitas Märtini tippu Malcolm Wilson