Kergejõustik

Kängurumaa himustab Uudmäe olümpiakulda. UUDMÄE: "Austraalia veini ma enam ei joo!" (18)

LISA KOMMENTAAR

Jaagule30. juuli 2015, 20:21
Uudmäe-sa oled koos oma "boikotiga" ju täis debiilik! Kas keegi süüdistab sind selles???Absoluutselt mitte! Süüdistatakse ju kehva kohtunikutööd! Lihtsalt uskumatu reaktsioon Jaagult..eriti kui ise omal ajal tegi samuti avalduse-"..kardan,et mõõdavad ära"?! Ja nüüd hakkad suisa veine boikottima-mis sul viga on? Või ehk tõesti...tead midagi enamat,et on põhjust karta ja väriseda?
Sass Suva30. juuli 2015, 19:56
Lugupeetud Crack!
Soovitaksin ka artikli läbi lugeda! Hr. Uudmäe rääkis ju kõik ära, kuidas oli. Ka seda, et Campbell rohkem hüppas. Mis mõttes ta siis ei "suuda/julge seda avalikult omaks võtta"? Juhin tähelepanu sellele, et spordis on selline väga veider komme, et kohtunikud otsustavad, kes võidab! Ei otsusta pealtvaatajad, sportlased või mingid muud suvalised sassid! Vaata, on kohe niimoodi reeglid tehtud!
to Sass Suva30. juuli 2015, 20:24
Aga mida see Jaak siis boikotib? Ja miks boikotib?Aussid ju kahtlevad kohtunikes mitte Jaagus! Jaak Uudmäe reaktsioon on pehmelt öeldes sügavalt hämmastav!
Jalgpall30. juuli 2015, 16:42
Selle austraalase loogika järgi tuleks kõik jalgpalli EM, OM, MM, karikasarjad jne tühistada kuna kohtunikud eksivad pidevalt ja nii tõsiselt, et see mõjutab mängu tulemust. 35 aasta jooksul on see mehike kängurutega liiga palju võidu hüpanud ning see mõjub nüüd tema mõistusele.
Crack30. juuli 2015, 15:31
Kurikuulus Uudmäe ütelus " Kartsin, et äkki mõõdavad ära" ütleb Moskva OM kolmikhüppe tulemuste kohta kõik. Nõukogude süsteem tegi selle tulemuse. Aga, et Uudmäe nii närvi läks, see oli üllatav, tema pole ju milleski süüdi. Austraallased ei süüdista ju Uudmäed. Austraallased soovivad lisaks teist kuldmedalit. No ja ilmselt sisimas Uudmäe siiski teab, et Campbell hüppas rohkem, aga ei suuda/julge seda avalikult omaks võtta.
Crack30. juuli 2015, 15:23
Kurikuulus Uudmäe ütelus " Kartsin, et äkki mõõdavad ära" ütleb Moskva OM kolmikhüppe tulemuste kohta kõik. Nõukogude süsteem tegi selle tulemuse. Aga, et Uudmäe nii närvi läks, see oli üllatav, tema pole ju milleski süüdi. Austraallased ei süüdista ju Uudmäed. Austraallased soovivad lisaks teist kuldmedalit. No ja ilmselt sisimas Uudmäe siiski teab, et Campbell hüppas rohkem, aga ei suuda/julge seda avalikult omaks võtta.
kolmik30. juuli 2015, 11:02
Kaks austraallast ja Oliveira hüppasid tõesti väga kaugele,kuid kahjuks punane lipp. Kuld Uudmäele ja jutul lõpp.
Sohiga võitis? Kes tegi sellisel juhul sohki, kas "Udu?".30. juuli 2015, 10:06
Jaak puutub asjasse sedavõrd kui tegi oma -võidu- hüppe ausalt ja korralikult! Mida tahtsid ja tegid teised, seega asjapulgad, ei ole tema süüdimõistmiseks küll õiglane. Meenutage tema toonast ütlemist ja hingeelu peale võistlusi. Muidugi oli kõik võimalik, ka kängurudega võidu hüppamine - 3x7 meetrit ja 21 meetriga võitnuks Austraalia loomakene. Nii et Jaak annab medali ära. Tobe nali, aga juhtum ka tobe!
tiit 90 ' 30. juuli 2015, 09:14
juua võiks tõesti vähem
Ha-haa, üks ull-veli toksib miinuseid.30. juuli 2015, 08:53
30. juuli 2015, 08:50
Nad vöivad selle kulla paberil vötta, südametes on kuld ikkagi Jaagu oma. Nali kuubis ju.
30. juuli 2015, 21:11
Aamen! Jumal on rääkinud.
Jaak, endise trennikaaslasena ütlen ausalt:30. juuli 2015, 08:33
Ühinen boikotiga, jõin ka hapukat (sildil - yellow tail, MERLOT, CASELLA, 13,5 wol.) nende veini, vaid 6 eurot hinnaks. Nii et aitab kängkurudest? Edu, mõnikord Otepääl kohtume, siis kõneled.
Mx30. juuli 2015, 08:26
Analoogne versioon EKRE liikme saagaga, kus mehele hakati ette heietama aastatetaguseid mingi-suguseid ,tegusid'. Kas on meeldiv? Ei ole, sisemiselt lausa vastik, eks?
Ikka ja jälle jääb õhku üks küsimus, kus te siis olite? Niimoodi talitades võib näiteks mõne x kõrgkooli professor seada kahtluse alla aastaid tagasi ühele üliõpilasele pandud hinde ja tulemuseks oleks diplomgi kahtluse all...
Samasugust sisemist solvangut tundis kindlasti ka hr. Madison nagu hetkel tunneb hr. Uudmäe, kes lubas kängurumaa veinist kaarega mööduda ehk enam ei joo, sisemine protest. Nii et mõelge ka Jaagu saaga külvajad, ka teie suhtes võib Keegi ühel x ajal eetrisse paisata mingisuguse
aastakümnete tagant väljakaevatud kahtlustuse / süüdistuse....
asja teine pool30. juuli 2015, 08:48
Spordis (äris) ja ka igapäevaelus pead olema valmis iga sinu tegevuse kritiseerimiseks. Tundub, et tänapäeval jäävad endaks (endale kindlaks) külma kõhuga isendid (ossid, poliitikud) või sisemas enda tegevuse õigsuses veendunud inimesed. Kindel inimene ei hakka mingeid haigeid vastutegevusi välja mõtlema.
30. juuli 2015, 08:10
mina ka ei joo, pole kunagi joonudki.
väga30. juuli 2015, 07:59
õige otsus-ühinen boikotiga.
30. juuli 2015, 07:20
Väga sümpaatne ja soliidne mees nagu kogu nende ühtehoidev pere. Parimat neile ja loodetavasti vaibub see medaliga jama sama kiirelt nagu tekkis..