Endine NBA äss Vin Baker töötab nüüd Starbucksi kohvikus Foto: Twitter
Kõmu
31. juuli 2015, 16:53

FOTOUUDIS | 100 miljonit dollarit tuulde lennutanud kossutäht töötab nüüd Starbucksis

NBA lähimineviku suuri staare, 2000.a Sydney olümpial võidutsenud USA korvpallikoondisessegi kuulunud Vin Baker on kogu oma karjääri jooksul teenitud raha tuulde lennutanud ning hetkel üritab endale uuesti jalgu alla saada, toimetades Starbucksi kohvikus.

Karjääri parimad päevad Milwaukee Bucksis ja Seattle SuperSonicksis veetnud Bakeri teenistus superliigas oli kokku ligi 100 miljonit dollarit, kuid ebaõnnestunud finantstehingute ja meest pikalt haardes hoidnud alkoholismiprobleemide tõttu on ta neist miljonitest tänaseks ilma. Ka oma olümpiakulla oli Baker sunnitud oksjonil maha müüma.

Nüüd on Baker palgal Starbucksis ning üritab eluga taas järje peale saada. Neljakordne NBA All-Star loodab ühtlasi, et tema lugu on hoiatavaks õppetunniks ka kõigile teistele, kes ei suuda oma rahaasjadega ise toime tulla ning usaldavad valesid inimesi. "Ära usalda oma rahaasju raamatupidajale või perekonnatuttavale. Ole tähelepanelik ja hoolas, sest muidu oled sa järgmisel hetkel lihtsalt paljaks varastatud," hoiatab Baker kaaskodanikke.