Aline LimaFoto: Facebook / Aline Lima
Kõmu
4. august 2015, 10:47

Seksikas modell saatis salasuhet otsinud Ronaldo pikalt

Pärast Irina Šaikist lahkuminekut pikemat aega poissmehepõlve pidanud Cristiano Ronaldol ei kipu naiste-rindel edu olema: viimati andis vutitähele korvi Brasiilia päritolu Austraalia modell Aline Lima.

Ronaldo lootis Limaga kohtuda Reali Austraalia-turnee ajal. Ta hakkas neiule Instagrami kaudu külje alla pugema, soovides näha fotosid, kus Lima teeb võimlas trenni. Lima keelus viisakalt, öeldes, et tema poiss-sõber Alex poleks selle üle õnnelik, mispeale Ronaldo vastas: "Mitte keegi ei saa teada, tibuke. Vaikin, ma ei näita neid kellelegi!"

Lima jäi siiski endale kindlaks ning rääkis kogu loo oma kallimale - kes muuseas olevat juba lapsest saadik olnud suur Ronaldo fänn - ära. Too võttis juba ühendust kollase meediaga ja nii saigi piinlik seik avalikuks. Lima kirjutas hiljem Instagramis, et tema poleks lugu suure kella külge pannud, kuid samas ei süüdista ka oma poiss-sõpra, kuna too "on väga pettunud, et Ronaldo temast kui oma suurest fännist sugugi ei hooli." Lõpuks märkis Lima, et enam Alex Ronaldost mõistagi lugu ei pea...