Blogid

Lilleke rohus (7)

LISA KOMMENTAAR

Tädi Maali4. august 2015, 20:14
Jumal hoia Eestimaad nende mõningate jubedate eestlaste eest, kes arvavad, et nemad ongi need ainukesed õiged eestlased! Ise on nii juhmid, et iialgi ei saaks välismaal elades hakkama ja kobiks kohe kärmelt oma kolkakülasse tagasi. Seepärast nad lausa vihkavaid eestlasi, kes oma eluga ka väljaspool Eestit hakkama saavad!
ilma fännideta4. august 2015, 19:13
On blogijaid, kellel on truu auditoorium. Enamasti blogivad nad üsna tihedalt. Nende lugejatele pole mingit sissejuhatust vaja, tegemist on kulgemisega.
Siinne blogija kirjutab kord kuus ja pole tal ohtralt lugejaid ega kommenteerijaid. Seetõttu jääbki lugejatel arusaamatuks, kes ta on, kust ta tuleb jne. Nii huvipakkuv ta pole, et keegi hakkaks varasemaid blogisid lugema.
1 fänn tal oli, aga sellegi hirmutas ta oma eelmise blogi labaste sexistlike kommidega ära. Ja ega see fännamine vist eriti siiras polnudki. Nimetatud tegelane on moosinud kõiki õhtulehe naisblogijaid.
Ave Maria Blithe4. august 2015, 21:47
Aga ma tänan, et sina ikka fänn oled ja oma sisutihedast päevast aega võtsid, et spetsiaalselt minu jaoks siia kommentaar kirjutada!
Ave Maria Blithe 4. august 2015, 18:35
Looduse ilu kirjeldamine ja pildistamine on halisemine??? 'Sul jäid vist täna rohud jälle võtmata. Soovin sulle peatset paranemist!
Lilleke kodumaalt 4. august 2015, 18:26
Ma ei tea kes sa oled ja miks sa välismaal elad, aga su hala mõjus mulle võltsilt ja piinlikult.
Ave Maria Blithe 4. august 2015, 18:36
No siis palun loe eelmised blogid läbi, seal pikalt ja põhjalikult kõik lahti selgitatud.
Roosi Nupp4. august 2015, 18:23
Jää kodumaale ja ära halise. Varsti unistab pagulane siin oma kodumaa krokodillidest. Ega see ikka normaalne ole.