Marko LelovFoto: STANISLAV MOSHKOV
Jalgpall
4. august 2015, 22:50

Pärnu peatreener Marko Lelov: emotsionaalselt üks raskemaid hetki (4)

Pärnu linnameeskonna peatreener Marko Lelov ei suutnud pärast uskumatu stsenaariumiga 3:4 kaotusmängu Nõmme Kalju vastu oma emotsioone sõnadesse panna. 

"Emotsionaalselt üks raskemaid hetki muidugi," tunnistas Lelov pärast mängu Õhtulehele. "0:3 pealt järgi tulla ja kaotada on igale võistkonnale raske. Kurb on see, et lööd Nõmme Kaljule kolm väravat, aga ei saa ühtki punkti selle eest. Seda enam meile, sest iga punkt on tähtsa hinnaga."

Lelovi sõnul ei suutnud tema meeskond piisavalt kiiresti 3:3 viigivärava järel tasakaaluolukorraga kohaneda. "Kolm saime ilusti tagasi löödud, mis tähendas, et Kalju jättis oma asjad natuke hooletusse. Mul on hea meel, et meie mängijad suutsid selle ära kasutada. Aga me polnud valmis selleks, et Kalju suutis taas kiiresti surve peale panna."

Pärnu suurimaks murelapseks tänavusel hooajal on kaitse. Enda võrgust on 22 mänguga nopitud 60 palli, millest enam (63) on löödud vaid Tartu Tammekale. "Me pole kaitse ja rünnaku tasakaalu paika saanud. Oleme selle kallal kõvasti tööd teinud, kuid peame selles osas kõvasti arenema." 

Lisaks kaotas Pärnu vahetult enne tänast mängu kaks tähtsat lüli. Ründaja Henri Hanson haigestus mängueelsel ööl, äärekaitsja Joosep Sarapuu tegi Hiiul soojenduse kaasa, ent oksendas pärast seda, mistõttu alustas sundkäiguna Pärnu vasakkaitses ääreründaja Kristen Saarts.

"Kogu selle jama peale 0:3 pealt välja tulla on väga suur saavutus," leidis Lelov ka positiivset. "Nüüd ongi see hetk, kus me peame hoidma pea külma ja tegema oma asja edasi ning keskenduma järgmiseks mänguks. Kui me nutma jääme, siis on raske. Tuleb edasi minna selle emotsiooniga, et saime Kalju vastu hästi hakkama ja proovida järgmises mängus Infoneti skalpi võtta."

Kuidas on lood 25. juulil Paide vastu põlve vigastanud Martin Vungi tervisega? "Eks järgmine nädal selgub, see nädal teeb oma programmi järgi, järgmisel nädalal vaatame, kas on läinud paremaks," sõnas Lelov. "Praegu ta käib jõusaalis, jookseb ja ujub. Ega teda arendama mingil määral ei pea. Tal on see kogemus nii suur, et ta võib kohe mängima hakata."