Henrik OjamaaFoto: MATI HIIS
Jalgpall
5. august 2015, 19:00

Ojamaa jääb praeguse seisuga Legiasse

Eesti koondise ründaja Henrik Ojamaa laenuleping Norra kõrgliigaklubiga Sarpsborg 08 lõppes täna ning 24aastase mängumehe sotsiaalmeediasse tehtud postitusest saab lugeda, et ta on tagasi Varssavis.

Ent kauaks? Kahe aasta eest Poola tippklubisse Varssavi Legiasse siirdunud, kuid viimase aasta Šotimaal Motherwellis ja Norras laenul viibinud Ojamaal on Legiaga lepingut järel veel aasta jagu. Ojamaa agendist venna Harri sõnul on Ojamaa Legia mängija ning praeguse seisuga ka sinna jäämas.

Isegi, kui Legia osas peaks miskit muutuma, siis üks on kindel, palju spekuleeritud ülemineku Iisraeli klubisse Jeruusalemma Beitar võib maha kanda, sest 23 korda rahvuskoondist esindanud Ojamaa ütles neile „ei". See tähendab, et kuuldused nagu küsiks Legia eestlase eest liigkõrget hinda, ei vasta tõele.

Veebruari alul Sarpsborgi siirdunud Ojamaa saagiks Norra kõrgliigas jäi 10 mängu, mille jooksul andis kaaslastele kaks väravasöötu. Sealsetele karikavõistlustel pääses Ojamaa platsile neljas mängus, kus lõi kokku kaks väravat ja andis kaks resultatiivset söötu.