KARL-MARTIN RAMMOFoto: TAIRO LUTTER
Spordivaria
6. august 2015, 10:50

Rammo: Rios väärisesemeid kanda ei tasu, jätsin abielusõrmuse igaks juhuks Eestisse (1)

Järgmise aasta olümpiamängudel Eestile purjetamises koha taganud Karl-Martin Rammo on Brasiilias, kus tema sõnul on kõik endistviisi. „Väärisesemeid kaasas kanda ei soovitata, mistõttu nt. abielusõrmuse jätsin sel korral vähe kogenumana juba koju," kirjutab ta oma blogis.

"Lühidalt ja lakooniliselt kokku võetuna on vahele jäänud terve pinu võistlusi, kus olen maadelnud igasugu draakonitega, alustades hunnikust regattidest, selle käigus kergest seljavigastusest ja lõpetades olümpianormiga.

Nüüd on aga see kõik (peale selja, mis vajab üht korralikku off-seasoni füüsilist perioodi) aga ajalugu ja olen omadega jõudnud siia, kust see aastanumber algas - Rio!" kirjutab Rammo.

"Igal juhul, pärast 31h-st lendamist tundsin, et kuna magama kellaaeg minna ei luba, siis pidin keha turgutuseks kerge jooksu tegema. Seda tehes tekkis mõte, et oleks ju viisakas teiega siinset elu jagada. Näiteks, esimene suur muutus võrreldes jaanuariga on see, et olümpiasadamat on lõpuks ehitama hakatud! Teiseks on võrreldes jaanuariga, kus siinses mõistes valitseb südasuvi, vähe värskem ja mõnusam õhk, ei ole nii lämbe ja uskumatul kombel tundub sisse hingatav õhk näiliselt puhas," arvab ta.

Olümpiamängude avatseremooniani on jäänud vähem kui aasta.