Angel Di Maria karjäär jätkub PSG-sFoto: CHRISTIAN HARTMANN
Jalgpall
7. august 2015, 16:50

PSG-sse siirdunud Angel Di Maria vabandas Man Unitedi fännide ees (2)

Aasta eest Manchester Unitediga liitunud Argentiina staarmängija Angel Di Maria aeg Inglismaa suurkubis jäi üpris üürikeseks, kui eile sõlmis mehega lepingu Prantsusmaa rikkurkubi Paris St Germain. 63 miljoni euro eest Pariisi siirdunud Di Maria kirjutas Unitedi fännidele avaliku kirja, milles palus muuhulgas ka vabandust, et tema esitused Punaste Kuradite särgis jäid oodatust kesistemaks.

"Annan endale aru, et asjad ei toiminud nii nagu me lootsime, kuid uskuge mind, mul on selle pärast väga kahju," kirjutas Di Maria.

"Paraku võib jalgpalluri karjääris ette tulla ootamatuid ja soovimatuid asju. Aga kinnitan teile: asi polnud selles, et ma poleks üritanud. Andsin endast parima, kuid jalgpall ei ole matemaatika: seda, kuidas me end tunneme ja kuidas asjad väja tulevad mõjutavad paljud tegurid, mis ei sõltu meist endist. Ma vabandan, et asjad selles suurepärases klubis ei läinud nii nagu ma oleksin ise soovinud."

Muuseas, kuigi näiliselt kasseeris United Di Maria eest sisse kena kopika, siis ometi jäädi koguni 12 miljoniga miinusesse: aasta eest maksti Madridi Realile argentiinlase eest 85 miljonit eurot.