Nõmme Kalju võttis järjekordsed võidupunktidFoto: Stanislav Moškov
Jalgpall
7. august 2015, 20:50

GALERII | Nõmme Kalju võttis seitsmenda võidu järjest (2)

Pärast kaotusi Sillamäe Kalevilt ja suure šokina ka Viljandi Tulevikult on Nõmme Kalju leidnud meistriliigas hüva hoo: 23. voorus võeti Sillamäelt revanš ning nii on võidetud seitse mängu järjest.

Nõmme Kalju läks kohtumist Sillamäe Kalevi vastu juhtima veerandtunnise mängu järel, kui nurgalöögi järel skooris jaapanlane Hidetoshi Wakui. 54. minutil duubeldas Kalju eduseisu Ats Purje ning kuigi Igor Tšeminaval õnnestus lõpu eel üks koll tagasi lüüa, see Kalju võitu ei vääranud.

Teises kohtumises ei suutnud Infonet enamat 1:1 viigist tabeli punase laterna Pärnu linnameeskonna vastu. 70. minutil viis Ermal Hajdari küll väljakuperemehed juhtima, ent napilt kolm minutit hiljem Taavi Laurits viigistas. Tulemusega 1:1 kohtumine ka lõppes, tagatipuks teenis Infoneti Aleksandr Volodin mängu üleminutitel punase kaardi

Seitsmenda järjestikuse võidu võtnud Kaju jätkab 54 punktiga liigatabeli liidrina, mängu vähem pidanud Levadia kaotab neile viie ja FC Flora kuu punktiga. 38 punkti kogunud Sillamäe ja Infonet on neljas-viies, pärnakad on 12 punktiga aga ikka viimased ehk kümnendad.