Sponsorlepingute allkirjastamineFoto: Joosep Martinson / Eesti Võrkpalli Liit
Võrkpall
8. august 2015, 14:41

FOTOUUDIS | EMiks valmistuv võrkpallikoondis sai kuus uut toetajat

Eile õhtul Tondiraba jäähallis toimunud Eesti ja Iisraeli Euroopa liiga kohtumise eel allkirjastas Eesti Võrkpalli Liit kuus sponsorlepingut, mis tagavad rahvusmeeskonnale piisava ettevalmistuse 9.-18. oktoobril Bulgaarias ja Itaalias toimuvaks EM-finaalturniiriks.

Eesti koondise ettevalmistusele panid õla alla Eesti Telekom, Graanul Invest, G4S, Olympic Casino, Porto Franco ja Selver.

Võrkpalliliidu presidendi Hanno Pevkuri, sõnul on selliste suurte ettevõtete toetus Eesti võrkpallile väga oluline ja märgilise tähendusega. "Minu siiras austus kõigile neile lugupeetud ettevõtetele, kes otsustasid toetada edukaimat pallimänguvõistkonda teel Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile. See toetus on Eesti võrkpallile ülioluline, näidates muuhulgas ettevõtjate usku Eesti sporti," märkis Pevkur toetuslepingute allkirjastamisel.

Täna peab Eesti meeste võrkpallikoondis viimase Euroopa liiga alagrupiturniiri kohtumise, kui kell 20.00 võõrustatakse Tondiraba jäähallis Iisraeli meeskonda. Seni suurepärast mängu näidanud Eesti tahab panna sarja alagrupifaasile kuldse punkti ja võita kõik kümme kohtumist. Eile olid meeskonnad esimest korda vastamisi ja siis sai Eesti kindla 3:0 võidu. Juba järgmisel nädalal on rahvusmeeskond võistlustules Poolas Wałbrzychis, kus 13. ja 14. augustil toimub Euroopa liiga finaalturniir.

Euroopa meistrivõistlustel kuulub Eesti B-alagruppi, kus meid ootavad ees mängud Horvaatia, Itaalia ja Prantsusmaaga. Alagrupist pääsevad edasi kolm paremat. Võitja pääseb otse veerandfinaali, teise ja kolmanda koha omanik lähevad play-off ringis vastamisi D-alagrupi teise ja kolmanda koha omanikuga. D-alagrupis mängivad Serbia, Slovakkia, Soome ja Venemaa.