Nikolai BurdakovFoto: TAIRO LUTTER
Jalgpall
9. august 2015, 10:48

Maruvihane Narva Transi president: EJLi peakohtunik Uno Tutk on meie vastu! (6)

Narva Transi president Nikolai Burdakov oli eile pärast 3:2 võitu FC Flora üle hoolimata kolmest punktist maruvihane, sest kohtunik Roomer Tarajev näitas Transi meestele koguni kaht punast kaarti.

Lõpuvile järel röökis näost punane Burdakov läbi kohtunikeruumi ukse kogu Tarajevi brigaadi peale, misjärel tuli ennast ka ajakirjanike ette välja elama, kirjutab Soccernet.ee

"Nii ei saa! Nii lihtsalt ei saa!" põrutas Burdakov. "Olen jalgpalliga tegelenud juba aastaid, aga see, mis tänavusel hooajal toimub, on ka-tas-troof!"

Burdakovi sõnul teab ta kindlalt, et Trans on vastumeelne EJL-i peakohtunikule Uno Tutkile, kes vastutab Premium liigas kohtunike määramiste eest. "Tarajev on meil sel hooajal vilistanud kuus mängu! Mõni kohtunik pole meie mängudel sel aastal üldse käinud. Miks!? Ma ütlen teile põhjuse - me ei meeldi Uno Tutkile!"

Mängus Flora vastu teenisid punase kaardi Marek Kaljumäe (70. minutil) ja Tanel Tamberg (86. minutil). Seejuures Kaljumäe nägi otse Albert Prosale tehtud vea eest otse punast kaarti, Tamberg eemaldati aga kahe kollase tulemusena.

Ühtekokku on Transi mängijad teeninud tänavu juba kümme punast kaarti kogu liiga peale antud 22st.