Vladislav Ivanov Foto: TIINA KÕRTSINI
Jalgpall
9. august 2015, 15:24

Viimaste aastate Eesti liiga parimaid väravakütte treenib Infonetiga

Aastaid Eesti meistriliigas väravaid löönud Vladislav Ivanov on oma viimasest koduklubist Muboraki Mash'Alist lahkunud ning hetkel treenib mees Infonetiga.

Meeskonna tehnilise direktori Dmitri Skiperski sõnas Soccernetile, et väravaküti taasliitumine Eesti meistrisarjaga pole välistatud: "Töö hetkel selle nimel käib ning loodame, et ta meile jääb."

Kuigi Eesti kõrgliiga üleminekuaken sulgus 20. juulil, leidub juhendis veel punkt, mis ütleb, et ühe välismängija võib klubi enda ridadesse lisada ka väljaspool antud daatumit.

Ivanov siirdus veebruari algul Usbekistani Infoneti meeskonnast. Premium liiga tiimiga oli ta liitunud 2014. aasta detsembris, kuid kuna Infonetiga lepingus oli ka klausel, mis sobiva pakkumise korral välismaale lahkuda lubas, jäidki Ivanovil ametlikud mängud Aleksandr Puštovi meeskonnas vähemalt esialgu pidamata

Eelmisel hooajal sahistas Ivanov FC Levadia särgis Eesti klubide väravaid 19 korral, mis oli liiga kuues näitaja. Aastal 2012 pälvis pool hooaega Narva Transis ja teise poole Sillamäe Kalevis mänginud Ivanov 23 tabamusega liiga parima väravaküti tiitli.