Baba Rahman on hetkel veel Augsburgi mängija, kuid kui kauaks?Foto: CHRISTOF STACHE
Jalgpall
10. august 2015, 14:24

Augsburgi peatreener: Chelsea huvi meie mängija vastu teeb mind õnnelikuks

Kuigi Ragnar Kavani koduklubi Augsburg ja Inglismaa hiid Londoni Chesea pole vasakkaitsja Baba Rahmani üleminekus veel lõplikule üksmeelele jõudnud, avaldas Augsburgi peatreener Markus Weinzierl, et nii suure klubi huvi ühe hoolealuse vastu saab teha teda üksnes õnnelikuks.

Kuigi Chelsea on väidetavalt jõudnud Babaga kokkuleppele mängija isikliku lepingu osas, takistab Ghana koondislase üleminekut Augsburgi poolt nõutav üleminekusumma: kui Chelsea nõustuks maksma 25 miljonit eurot, siis saksased sooviks saada viis miljonit eurot enam.

"Muidugi tahaksin ma jätkata tööd kõigi mängijatega, kuid kui sa sõlmid lepingu kellegagi teisest liigast nagu oli Baba puhul ja aasta hiljem on ta Chelsea huviorbiidis, teeb see muidugi treenerid uhkeks," sõnas Weinzierl.

Loo teeb omapärasemaks tõsiasi, et Baba palgati eelmise hooaja eel Matthias Ostrzoleki asendajaks, kes liitus Augsburgiga samuti teisest liigast ning siirdus mullu omakorda Hamburgi.

"Päris rabav tegelikult, et teist aastat järjest on teised klubid huvitatud meie vasakkaitsjast," jätkas Weinzierl. "Kuid selline ongi meie mängustiil: oleme vasakkaitsja positsioonidel väga aktiivsed."

Kuigi ametlikult on Baba endiselt Augsburgi mängija, on klubi talle juba ka asendaja hangitud, kelleks on endine Karlsruhe mängija Philipp Max.