Ronda Rousey võib kõigile peksa anda!Foto: Jayne Kamin-Oncea
Kõmu
11. august 2015, 12:20

Naiste vabavõitluse superstaar praalib: reegliteta võitluses taoksin kõik üles, ka Mayweatheri (2)

Naiste vabavõitluse suur staar Ronda Rousey, kellel õrnema soo seas väärilisi vastaseid ei leidu, annab üha jõulisemalt mõista, et tahaks kunagi ka mõne mehepojaga heidelda. Seejuures leiab ta, et reegliteta võituses talle maailmas vastast ei leidugi, olgu naiste või meeste seas!

Rouseylt küsiti konkreetselt, kas ta suudaks tuule alla teha ka poksimaailma superstaarile Floyd Mayweatherile ning selline bravuurika naise vastus oli:

"Floyd on üks kõigi aegade parimaid poksijaid. Poksimatšis saaks ta must kindlasti jagu, kuid ma usun, et reegiteta võitluses võin ma sel planeedil kõik üles taguda!"

Mayweatheri ja Rousey vahelised suhted pole just kõige paremad, must kass jooksis kahe atleedi vahelt läbi pärast seda, kui poksiäss sõnas aasta tagasi, et tal pole aimugi, kes see Rousey on. Mis puudutab aga võimalikku võitlust, siis selle kohta ütles Mayweather lihtsalt:

"Ma pole seni näinud veel ühtki vabavõitlejat, kes suudaks teenida 36 minutiga 300 miljonit dollarit. Kui ta seda suudab, võib minuga ühendust võtta."