Vladislav Ivanov oli eelmisel hooajal 19 väravaga liiga kuues väravakütt.Foto: TEET MALSROOS
Jalgpall
12. august 2015, 17:08

AMETLIK: Infonet loodab mullu Levadia meistriks aidanud väravaküti toel medalikolmikusse murda

Endiselt medalimõtteid mõlgutav FC Infonet sai enda edurivisse väärt täienduse. Lasnamäe klubiga liitus aastaid Eesti meistriliigas väravaid kõmmutanud Vladislav Ivanov, kellega sõlmiti esialgu hooaja lõpuni kestev leping.

Tegelikult liitus mullu FC Levadia särgis 19 väravat löönud ründaja Infonetiga juba detsembris, ent siirdus veebruari alul Usbekistanisse õnne otsima.

Miski Kesk-Aasia riigis Ivanovile aga ei sobinud ning augusti alul helistas ta Infoneti tehnilisele direktorile Dmitri Skiperskile ja uuris, kas Eesti meistriliiga juhendi punkt (mis ütleb, et ühe välismängija võib klubi enda ridadesse lisada ka väljaspool üleminekuperioodi, mis lõppes 20. juulil) vastab tõele.

Skiperksi kinnitas Vene passiga mängumehele, et vastab küll ning umbes nädala eest liitus ta Infoneti treeningutega. Nüüdseks on Ivanovi üleminekupaberid korras ning eilsel karikamängul istus ta juba Infoneti pingil.

"Ta pole veel 90 minuti vormis, aga loodame, et temast saab see mees, kes hakkab kõvasti väravaid kõmmutama," sõnas Skiperksi Õhtulehele.

13 vooru enne meistrivõistluste lõppu hoiab Infonet 38 punktiga viiendat kohta. Olgugi et ihaldatud medalikoht ehk FC Flora jääb 10 punkti kaugusele, pole Infoneti leer veel esikolmikulootust maha matnud.

Seejuures loodetaksegi suurt abi Ivanovist, kes aastal 2012 pälvis pool hooaega Narva Transis ja teise poole Sillamäe Kalevis mänginuna 23 tabamusega liiga parima väravaküti tiitli. 

Usbekistani kõrgliigas jõudis 29aastane ründaja Muboraki Mash'Ali kasuks 12 mänguga lüüa viis väravat.