Roberts Stumbris (palliga)Foto: Stanislav Moškov
Korvpall
13. august 2015, 14:34

VIDEO | Tarvas alustas treeningutega, 400 meetri jooksu võitis Rakverre naasnud lätlasest "pahapoiss" (3)

Rakvere Tarvas alustas täna ettevalmistust uueks hooajaks. Rakvere linnastaadionil läbi viidud treeningul olid kohal lepingut omavad Reinis Strupovics ja Rannar Raap, juba eelmisest hooajast tuttavad Mario Paiste ja Robert Peterson, Rakvere oma poisid Sander Ramul ja Erik Kaasik, Tartust tulnud Jaagup Russak ning ameeriklane Brandon Goode. Samuti on Rakveres tagasi lätlane Roberts Stumbris, kes detsembri alguses kanepi tarvitamisega vahele jäi ning üheksa kuu pikkuse mängukeelu teenis; laupäeval liitub treeningutega David Haughton. 

Peatreener Andres Sõber oli peale esimest treeningut rahulolev, vahendab Tarva kodulehekülg.

"Väga positiivne mulje on esimesest trennist. Raap, Peterson, Paiste – tuttavad mehed, kelle üle mul on hea meel. Samuti lätlaste, Stumbrise ja Strupovicsi, üle on hea meel. Pikkadest Dave (Haughton) tuleb ja vaatame veel ringi. Brandon (Goode) on ka meil pikk mees ja tegi täna trenni,“ rääkis Sõber.

Hommikuse trenni neljanda ja viimase 400 meetri jooksu läbis kõige kiiremini just mullune "pahapoiss" Roberts Stumbris. Sõber sõnas mehe kohta järgmist: "Ta oli hea mängija ja see negatiivne värk, mis tal juhtus, võttis tal ikka masti maha. Mulle väga meeldib, et ta tahab tagasi tulla!"

 

Hommikuse trenni neljanda ja viimase 400m läbis kõige kiiremini Roberts Stumbris. Andres Sõber sõnas mehe kohta järgmist: "Ta oli hea mängija ja see negatiivne värk, mis tal juhtus, võttis tal ikka masti maha. Mulle väga meeldib, et ta tahab tagasi tulla!"

Posted by BC Rakvere Tarvas on Thursday, August 13, 2015