Laupäeval selgub Pärnu rannas Eesti rannajalgpalli meister. See on heaks sissejuhatuseks tuleva nädala Euroliiga superfinaalile. Foto: Tiina Kõrtsini
Spordivaria
13. august 2015, 15:46

Suure rannavutipeo juhatab sisse meistriliiga finaal

Kui tuleva nädala neljapäevast mängitakse Pärnu rannas rannajalgpalli Euroliiga superfinaali, siis juba sel laupäeval selgub samas Eesti rannajalgpalli meister. 

Ehk siis juba laupäeval võivad spordisõbrad saada aimu, mis masti on maailma tippmeeskondade seltskonnas mängivad Eesti koondislased, sest just nelja parema Eesti tiimi vahel on kõik koondislased jaotunud. Euroliiga superfinaalis osalevate Eesti koondise liikmete nimekirjagi avaldab koondise peatreener Rando Rand pärast meistriliiga mänge. Peatreener saab veel pilgu peale heita, millises vormis üks või teine mängija on ning ega keegi vigastada ei saa.

Intriigi lisab teadmine, et esineliku meeskondi lahutab enne otsustavat etappi vaid viis punkti ja kõigil on võimalik meistriks tulla. „See on Eesti tipptase. Mängijatel on pinge peal, sest punktivahed on väiksed. Rannajalgpallis on aastatega tekkinud ka tõsised vastasseisud ja kindlasti on platsil palju põnevust,” märgib Eesti Rannajalgpalli Liidu juht Kari-Andri Kask.

Liigat juhib FC ValiceCar ja Peugeot, kes kohtuvad Pärnu rannas kell 18. Kolmas on neist kahe punktiga maha jääv SK Augur Enemat ja neljas viie punktiga maha jääv Nõmme BSC OlyBet. Kohtumised algavad Pärnu rannas laupäeval kell 10.20. „Kui pinged väljakul väga suureks lähevad, tõmbavad kaunid tantsutüdrukud hoo maha. Rannajalgpalli omapära on seegi, et mänge saadab muusika. Mängijad seda võib-olla tähele ei pane, aga pealtvaatajatele annab muusika meeleolu. Muusika ei hakka samas domineerima, vaid on lihtsalt taustaks,” lisab Kask ning märgib, et Pärnu rannas peaks olema juba laupäeval tublisti melu.