Ujumine

Kas Eesti ujumise eliitrühm tuleks armutult laiali peksta? (11)

LISA KOMMENTAAR

Hmm...15. august 2015, 05:24
Aga laseme inimestel ujuda kui meeldib? Minul uhke tunne kui on keegi meie pisikesest riigist esindatud. Oleme aga millegi parast nii auahned, et ainult medalid ja finaalikohad rahuldavad. "Peksame armutult laiali?" Jube vastik sonakasutus.
Jõudu14. august 2015, 22:24
õnneks või kahjuks on kõik artiklis kirjutatud tõsi, ka see, et president Kovanen on ujumise arendamiseks väga palju panustanud. Tegijatel aga juhtub vahel ka loodetule teistpidi tulemusi. Tugevad tõusevad ja teevad edasi ...
Toomas14. august 2015, 19:39
Uus treener14. august 2015, 12:32
Miks Rein Haljand eestlasi ei treeni? Praeguse seisuga võiks peatreeneri rolli pakkuda Kapelinile või Haljastele, teised pole suutnud näidata oskust sportlasi õigeks võistluseks ajastada. tegelikult võiks üldse väikese riigi ühte alaliitui kuuluvad klubid ja treenerid teha koostööd ühiste eesmärkide nimel. Õppida üksteiselt!
asd14. august 2015, 19:20
Sest Reinu huvitab ainult RAHA #juut
Deivilil on õigus!14. august 2015, 10:09
Alaliit võib teha kui eraldiseisev juriidiline keha mida tahab ja kuidas tahab. Aga riigi tasemelt vaadates täna ujumist olemas ei ole, ainukesed medalid tulevad lühiraja Em-lt e siiski tõsise ujumise lohutusvõistlustelt. Tõsises mängus Eesti ujumine ei osale ja see on fakt. Enamik eesti alalsid on leidnud endale lohutus väljundi, mingi võistlus mida siis õigete tiitlivõistluste kõrval on hakatud selleks peamiseks pidama. Võrkpall tahtis Euroopa liigaga seda teha, ei posisd tõsine EM on tulemas seal tuleb hinne, nii ka korvpallile ja siis vaatame üle ka kergejõustiku nende MM-il ja aerutamise ning sõudmise nende MM-l . Muu kõik on lihtsalt põhiroa kaunistus!! Enesepettus on allakäigu esimeseks ja ka viimaseks sammuks!
14. august 2015, 10:03
Kas Deivil Tserp tuleks ajakirjanike hulgast armutult minema peksta?
On ta ju harjutanud juba aastaid aga no ei saa asja. Ujujad on maailmas hetkel esimese 30-50 seas aga mitmes on Tserp maailma ajakirjanike hulgas?
Jaan14. august 2015, 10:01
Olen Tserbi sõnakasutusega päri,aga Mankoci kohta õelda staar ,on suur liialdus.Tema võidud on kõik lühirajaujumises,kus enamvähem tasemega ujujad ei osale.Eks sellised pereprojektid on alati küsitavad sest omad vajavad ka head äraelamist
Evelyn14. august 2015, 11:29
Lühiraja ujumine ei ole ujumismaailmas sama, mis sise-EM kergejõustikus. See on absoluutne tipp-ala kuigi rohkem tehnilisi ja sprindivõimed nõudev, ehkki ujutakse ka kõik pikad distantsid. Enamasti on kohal kogu Euroopa või siis vastavalt maailma paremik. Jah, olümpia B-normid on täis kõigil praegustel tegijatel, aga A-normi püüdmiseks on aega veel ca 10 kuud.
no on sõnakasutus - laiali peksta?14. august 2015, 09:40
Ma arvan, et ÕL toimetuse võiks laiali peksta - lolliparagrahvi alusel
ogar14. august 2015, 11:51
''laiali peksma'' on eestikeelne väljend ja sel puudub tegelik seos peksmisega.
häbi peaks olema enda küündimatust niimoodi demonstreerida.